I am vader Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tytuł: Super Toilet Ninja Gatunek: Skradanka, Platformowa Download: Zippyshare.com | GMClan Upload Autorzy: Wszystko poza wymienionymi poniżej: LeD/I am Vader Grafika: Platformer Char Base Template By Teej Dźwięki: Thud_2_Dry.wav by zimbot @ Freesound.org Lazer Time.wav by Hardance @ Freesound.org katana_cut1.mp3 by Taira Komori @ Freesound.org Gong with Music by SoundsExciting @ Freesound.org Sniper Shot by LeMudCrab @ Freesound.org Alert - Metal Gear Solid by Konami Muzyka: The Last Ninja - Main Theme for Classical Guitar composed by Ben Daglish, performed by Jamie Maxwell Stealth Music - Espionage by xArcticxSilence Stealth Music - Covert by xArcticxSilence Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Rozumiem, że wracamy do starych gier, gdzie przechodzenie tego samego milion razy było normą i frajdą jednocześnie? Czy to ja taki słaby jestem? Nie wliczając tego, że chyba gra działała mi mniej płynnie niż powinna, to dużo nie przeszedłem. Sama mechanika chodzenia spoko, ale często mi się zdarzyło wejść we wroga bo byłem szybszy niż sądziłem. Jakieś krótkie podpowiedzi zamiast tutorialu, czyli to co najlepsze. Wszystko fajnie. Wydaje mi się być mało różnorodne. No, ale ja mało przeszedłem, więc może potem coś jest, a ja nawet nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 początek nie był zbyt przyjemny, głównie przez fpsy tak, jesteś słaby, Sutikku gdyby nie to, jak chodzi na 1 poziomie, byloby bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ciekawa gra. Na moim komputerze działa płynnie na każdym poziomie. Dziwi mnie jedynie troche rozpędzanie postaci podczas wciskania na przemian "lewo-prawo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Na moim gra chodzi płynnie do pierwszej śmieci. Potem Klatek jest połowę mniej. Gdyby nie to że pierwszy level chodził mi za wolno to nigdy bym tej gry nie przeszedł bo tak mogłem precyzyjniej unikać. Kolejne etapy są łatwiejsze imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi