sunflower Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Tytuł: Escape the Room (nazwa tymczasowa) Gatunek: Przygodowa Opis: Gra zawiera pierwszy kwant (bo naprawdę, ciężko zrobić mniej niż otwarcie jednych drzwi na podstawie pojedynczej zagadki) przygód Ananke, żeńskiego droida, i Oculusa, cyfrowej świadomości, niegdyś służącej jako szpieg. Więcej znajduje się w pliku README załączonym do gry, włącznie ze sterowaniem. Niestety, znowu zapomniałam, że gry przygodowe mają tendencję do dość "szerokiego" rozwoju, i realizacja danego fragmentu gry zajmuje więcej czasu niż w innych rodzajach gier. >.< Download: http://www65.zippyshare.com/v/92688415/file.html Rozmiar pliku: 1,5 MB archiwum Autorzy: Programowanie: Sunflower Fabuła: Sunflower Grafika: Sunflower Muzyka: brak :< Screeny: http://www.freeimagehosting.net/ebpii http://www.freeimagehosting.net/6u1br Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Grę przeszedłem, rozwiązanie zagadki zajęło mi ok. 15 minut. A przy okazji raz zrobiłem literówkę w haśle. :P Bardzo podoba mi się klimat i gdyby miał z tego powstać RPG na GBC to właśnie zakładałbym projekt na Kickstarterze. No i będę mieć teraz problem z wybraniem która gra jest lepsza. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 może zrób po polsku, bo niektórzy nie umieją zbyt dobrze English... ale poza tym gra fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Kurde nie umiem przejść, chyba jestem głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Kurde nie umiem przejść, chyba jestem głupi. Nie jestes - sam nie umiem XD P.s. - dajcie odpowiedzi jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 poswiecilem 20min i mimo ze znam angielski nie mogę odgadnąć hasla -.^ ok udało mi się xD jestem super plusy: - prosta grafika i kolory pasuja do siebie - trudna, wymaga myslenia i mimo ze nie lubi się logicznych gier to zabierze Cie na te 10-20 minut - nie jestem pewien bo musiałbym jeszcze raz pobierac, ale haseł jest kilka i za każdym uruchomieniem losowane jest inne? jeśli tak to swietnie zapobiega to przechodzeniu gry przez podanie hasla, które ktoś nam podal :P Mi się podoba bardziej od tamtej. Ale to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Serio hasła się losują? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tak. SPOILER: Na temat mechanizmu losowania SPOILER: Możliwe hasła i jak je określić Najdźcie myszką na odpowiedni spoiler, jeśli chcecie wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jaki spojler! Chociaż zrób to białym na białym tle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wiem, że spoiler, bo znaczniki SPOILER mi nie działały! D: Teraz zastosowałam znaczniki ACRONYM, trzeba najść myszką na spoilery, żeby zobaczyć ich zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 moglas nie ujawniać, niech się mecza :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 lol jestem na informatyce, pobralem sobie szybko, nawet nie czytalem, obejrzalem tylko 1 terminal pobierznie, podszedlem do drzwi, wpisalem ninja i przeszedlem D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi