kt1117 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam, mam problem. Od jakiegoś casu w żaden sposó nie mogę otworzyć CD-ROM'u. Próbowałem Moim komputerem, podczas resetu i nic nie reaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Szpilka też nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tzn. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wsunięcie szpilki, czy czegokolwiek tak chudego w otwór, który jest gdzieś obok przycisku/lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 spróbuj GML cd_open_door() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nic się nie dzieje. E:Jak próbuję otworzyć programem zacina system. E:Potrząsnąłem nim i się sama otworzyła. :w00t2: :o Muszę poziomicą sprawdzić czy dobrze stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Szpilkę musisz mocno wdusić aż się otworzy, na pewno się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 U mnie nie trzeba mocno, wystarczy lekko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mi raz w ten sposób dziurka zaczęła stawiać opór i ciągnęła drucik wydając z siebie głośne buczenie. Wtedy ostatni raz to robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Nie wiem jak ten mechanizm jest zbudowany, ale imo takie coś nie może się dziać :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Do tego czasu też tak myślałem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Wymuszasz na stacji wysunięcie płyty, ona może się jeszcze kręcić, gorzej, może się rozpędzać. Ingerujesz w poprawne działanie, a każda taka ingerencja nie jest dobra. W ostateczności jednak to może być jedyne wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ehh, też tak miałem wyszło że wina CD-roomu. Wymieniłem na nowy i działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Taśma od zasilania pewnie nie łączy to tłumaczy dlaczego po poturbowaniu sie wysunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi