Frakus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tytuł: Leanderland(KB) Gatunek: Strategia wieloosobowa Opis: Jest to najnowsza wersja gry znanej jako KB. Z wiadomych przyczyn postanowiłem zmienić nazwę. Krasnoluderskie Boje pozwalają na rozgrywkę nawet 4 graczy. W grze mamy możliwość wyboru jednej z 4 ras z których każda posiada unikalne jednostki. Dodatkowo możemy najmować najemników. W bitwie sterowanie oddziałami odbywa się jednocześnie przez obu graczy przy pomocy klawiatury. Celem gry jest zajęcie wszystkich miast na mapie. Download:DEMO Rozmiar pliku: ok.40mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Internet Screeny: BITWA Kampania1 Kampania2 Czekam na opinię, bo nie wiem czy warto się trudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Fajnie się zapowiada, jednak czemu nie "krasnoludzkie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Specjalnie. Zagrałeś już, czy po screenach się zapowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Specjalnie. Zagrałeś już, czy po screenach się zapowiada? Po screenach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 a ja jak włączam to mi błąd wyskakuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jaki błąd dokładnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ERROR in action number 2 of Other Event: Game Start for object KONTROL: Error opening file for writing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 TAKI BŁĄD ! PIERWSZY: PO CZYM WYSKOCZYŁO TO (JESZCZE TAK SZYBKO GRY NIE WYGRAŁEM) W OGÓLE OD KIEDY SIĘ PISZE "ZWYCIĘZTWO" I TO: NO COMMENT Caps Locka nie używamy. gnysek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planet Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 pod tym linkiem nic nie ma ŁATKA DEMA->http://www.eupload.pl/public/viewset/4531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18495 TU JEST ODPOWIEDŹ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Na razie spojrzę na screeny... - "krwawa jadka" - "stainia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Podoba mi się ten krasnolud z menu, rysowałeś sam czy gdzieś znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Pisał, że z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 PISZĘ STAJNIA TYLKO CZCIONKA MOŻE NIEWYRAŹNA ALE W PLIKU MAM PRZEZ "J", A JADKA TO NAZWA "SAVE" JAK SE ŚCIĄGNIESZ NOWĄ TO NIE BĘDZIESZ MIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a masz 5 xD 19 pkt regulaminu. Oj grabisz sobie, grabisz. Warn. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak to jest demo to pelna bedzie cudowna! Ladne grafy i wogole masz odemnie 5/5 ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 WITAM! Nie odzywałem się długi czas, ale właśnie postanowiłem dokończyć moją grę. Muszę pozmieniać kilka rzeczy aby gra stała się bardziej grywalna. Wszelkie sugestie mile widziane. Może wykorzystam jakieś wasze pomysły. Mam pytanie: Czy zmiana mapy gry (tej na której rekrutujemy i budujemy miasto) na coś takiego jest dobrym pomysłem?? POKAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 mapa sama w sobie może być tylko te zamki bys pozmienał na jakieś 'piórem rysowane'. No i druga sprawa jakoś duużo lepiej brzmi krasnolud niż krasnoluder, no ale jak mówisz że tak ma być to sie nie mieszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie po to pytam żebyś się mieszał nazwa jest robocza, a mi chodziło raczej o typ mapy a nie o to czy zamki takie czy inne. Widzę, przez cały czas co najmniej kilkoro przegląda ten temat. Czemu nikt nie komentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 a mi chodziło raczej o typ mapy a nie o to czy zamki takie czy inne. Typ mapy jak najbardziej może być. Dodaj jeszcze nazwy miast w jej poszczególnych rejonach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zrobiłem upload nowej mega świeżutkiej wersji tak więc zapraszam do ściągania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi