Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Poszukuje ludzi do teamu. A mianowice 3 grafików 2 Programistów 2 dźwiękowców. Zgłoszenia i wszelkie pytania do mnie na gg:7225991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Śen zguarzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A jakie gry będzie robić ten team?? :] Ja jestem średnim programistą GML, ale się nie zgłaszam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Po pierwsze - nie ten dział Po drugie - Ilu członków ma ten "tim"? Po trzecie - pokaż(cie) jakieś swoje projekty Ja jestem średnim programistą GML Wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeev Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A co masz do zaoferowania Skovv?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ten Team powstał parę dni temu. 24.6.2008 rozpoczęliśmy prace nad grą zręcznościową.Jak skończymy damy link.Robimy gry różnych typów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ten Team powstał parę dni temu. 24.6.2008 rozpoczęliśmy prace nad grą zręcznościową.Jak skończymy damy link.Robimy gry różnych typów Tylko kto to kupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeev Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A moze konkretniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 RPG,MMORPG,Akcja,Zręcznościowe,samochodowe,strategiczne.Moge zdradzić że druga gra bedzie MMORPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jaki jesteś doświadczony? Jakie stanowisko zajmujesz, czy tylko dyrygujesz? Ile płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Moge zdradzić że druga gra bedzie MMORPGTo ja od razu dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ten Team powstał parę dni temu. 24.6.2008 rozpoczęliśmy prace nad grą zręcznościową.Jak skończymy damy link.Robimy gry różnych typów Woow jednodniowy team <_< Ja się na to nie piszę, ale jak już to zaprezentuj coś co zrobiliście, to może kogoś przyciąniecie. RPG,MMORPG,Akcja,Zręcznościowe,samochodowe,strategiczne.Moge zdradzić że druga gra bedzie MMORPG Wątpię żebyście zrobili nawet CtC btw http://www.gampol.cba.pl/ Jeżeli tak wygląda strona teamu, to chyba każdy podziękuje... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłosiłbym się do teamu, ale za co najmniej 2 tyś. zł. miesięcznie. Zgoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nic nie płace.Gry robimy dla przyjemności.Ewentualnie jak by byly jakieś zyski(ale wątpie) to zapłace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ewentualnie jak by byly jakieś zyski(ale wątpie) to zapłace Też wątpimy, alleluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 dtronka to nie www.gampol.cba.pl tylko www.gambox.cba.pl dtronka to nie www.gampol.cba.pl tylko www.gambox.cba.pl I ona jest jeszcze w robocie! Dzisiaj zaczelem robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 dtronka to nie www.gampol.cba.pl tylko www.gambox.cba.pl dtronka to nie www.gampol.cba.pl tylko www.gambox.cba.pl I ona jest jeszcze w robocie! Dzisiaj zaczelem robic tamtą masz w profilu jako strona domowa <_< a ta co podałeś, to niewiele lepsza jest, i skoro dopiero ją zacząłeś robić to po co już ją prezentujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wątpię Tak jest naprawdę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie wiem czemu ja dodalem.Jak jesteś taki cwany to napisz na moje gg:7225991 i mi adres twojej strony podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie wiem czemu ja dodalem.Jak jesteś taki cwany to napisz na moje gg:7225991 i mi adres twojej strony podaj A czy ja napisałem, że jestem cwany?nie interesuje mnie tworzenie stron, ale to co Twoja sobą prezentuje jest naprawdę żenujące i w takim stanie nie powinno się strony nikomu pokazywać, i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 lenin moze zrobimy tak:Jak stronka do jutra wieczora będzie fajna to dołączasz do mojego teamu i robisz z nami co najmniej 5 gier.OK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A kto ci ją zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A zgadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 to dołączasz do mojego teamu i robisz z nami co najmniej 5 gier.OK?? Pewnie ja będę robił, a potem będziesz się chwalił, że Twoja gierka <_< A poza tym w jeden dzień dobrej stronki nie zrobisz, ewentualnie szablon lub inne takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Po 1 nie jestem taki że ktoś zrobi a ja sie chwale...nie znasz mnie więc tak nie mów bo nie lobie jak mi ktoś takie rzeczy mówi.Po 2 da się.Jak byk dzisiaj spać w ogóle nie poszedł to bym zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Poszukóje Nemo! PÓMÓCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 zrobie stronke Powiesz mi o czym ma być a ja zrobie ją.Będzie dobra i można się bedzie dużo z niej dowiedzieć na dany przez ciebie temat.OK?? ale wtedyy dolaczysz do teamu i bedziesz robil z nami gry...i bedziesz mi pomagałw nauce GML :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 pl.tl czyli szablon..... własna stronka, to napisana od A do Z przez siebie w html-u, czy w czym tam wolisz, a na to nie wystarczy parę godzin (tym bardziej że ma być "fajna") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no nie sam szablon to tez strona...troche latwiej zrobic...ale jak bys dal jakis temat trudny to by bylo bardzo ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 .i bedziesz mi pomagałw nauce GML A ktoś powiedział, że wogóle znam się na GM-ie i umiem gierki robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi