raperr Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Siemka mogę pomóc w grafice do takich gier jak shootery z widokiem TOP DOWN Próbka możliwości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Świetne. :P Może mnie byś co zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No to poprosze cos podobnego jak na zdjeciu zaprezetowanym na 1 obrazku tylko ze antyterroryste prosze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No to już rysuje jak co moje gg 2633466 EDIT xD Antyterorysta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja jeszcze smiem prosic o grafike takiego zolnierza ktory zostal przedstawoiony w 1 poscie tylko ze zamiast szarego delikatny niebieski kolor da rade zrobic? z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Stary, chcesz być grafikiem w mojej gierce ? :P Pisz na gg 10232809. Pozdrawiam, Fallord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Kaara wszystko sie da zrobić ^^ pisz na gg 2633466 i napisz całą liste co mam ci zrobić. Fallord dzisiaj sie z tobą skontaktuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A moż chcesz być w moim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 @UP: Za późno ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To ja poproszę jakiegoś gangstera. :P P.s.Domyślam się,że skrobiesz na photoshopie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 :lol2: tylko PAINT ^^ pisz na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wykonaj mi: 3 obrazki 64 na 64 - Żołnierz - inny żołnierz - terrorysta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Mógłbyś zrobić mi takiego ludka jak masz w 1-wszym poście tylko bez broni? Potrzebuję do Army 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi