murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 przykład wody,lustra i czego jeszcze chcesz,można tworzyć gwiazdy w zależności od zmieniania wartości w scriptach oraz size http://www.gmclan.org/up2034_4_woda.html creditsy mile widziane haha murdalowrida spacja i 2 efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mi się zdawało, że ta woda się odsuwa i znika z jeziora :D Fajny przykład 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Fajne, efekty dobre, jak na prostotę kodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Oi nastepne fajne cuś 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja daje 4/5 bo zamula troche się (wyłaczyć ciężko) ale tak to fajny, ale mogłeś zrobić takie coś ale że przezroczystość ustawiona i widać dzięki temu wode, ale jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja daje 4/5 bo zamula troche się (wyłaczyć ciężko) ale tak to fajny, ale mogłeś zrobić takie coś ale że przezroczystość ustawiona i widać dzięki temu wode, ale jest ok. sorry ale wiem co robie a jak chcesz to sobie przerób przykład a nie gadaj co mogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 2 efekt zdecydowanie fajniejszy od pierwszego, jak sie zrobi ze fale sie pojawiaja jakies 2 razy czesciej to jest naprawde gitarson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 mnie sie 2 efekt bardzo podoba. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 bo zamula troche się (wyłaczyć ciężko) LOL? Na moim gracie szło płynnie - co ty gadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 To zależy od karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ja robie te przykłady na megatrupie a jakoś chodzą... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 4/5... Przykład nie przypadł mi za bardzo do gustu, choć nie zaprzeczę staranności wykonania... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi