murdalow Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 w miarę zrozumiałe? -nie mógłbym nim być, bo nie mam czasu - nie mógłbym nim być,bo nie potrafiłbym patrzeć obiektywnie na niektórych użytkowników -jestem nieodpowiedzialny( po części) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 huh, tutaj jest opcja ankiety, mogłeś z niej skorzystać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Gnysek, to jest Twoja fotka :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie mógłbym być adminem ponieważ mam nasrane!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 gdybyś mógł/mogła być adminem/modem, dlaczego nie mógłbyś nim być? zrozumiałe? Nie? o_O pager, niezły spam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Gnysek, to jest Twoja fotka :] ? O chciałbym być tak piękną kobietą:D gdybyś mógł/mogła być adminem/modem, dlaczego nie mógłbyś nim być? Bo już nim jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 nie mógłbym być adminem ponieważ mój mózg wygląda jak rozgotowane spaghetti ;p z zosem pomidorowym oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie mam czasu na takie głupoty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ... to bym wszystkich zbanowal :twisted: muahahahah!!! nie ukryjecie sie przede mna!! ... a tak serio to bym pewnie nie zostal bo mam ogolnie mocno nasrane we lbie... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie mógłbym być adminem, bo zamknąłbym to forum ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja mogę być xD Jak będę to wszystkim dam Warny buhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jak mógłbym być to zbanowałbym Kamrata i Blacka za to, że mnie na czacie pingują i wyrzucają :twisted: Hmm...tak naprawde nie nadawałbym się na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 UP: A ten temat chce wiedzieć dlaczego... Topic: Bo bym przywrócił starą szatę graficzną (dziennik 6-latka) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jakbym miał admina, to bym zbanował Gnyska i bym mu powiedział, że go odbanuję, jak skończy e-Informatykę - buahahah! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Po co taki głupi temat??.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Po co taki głupi temat??.... po to żebyś głupio odpowiadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja bym obalił panowanie Ranmusa i jego gnyska. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Pewnie żałujesz, że oddałeś Borkowi admina :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A ja bym chętnie został ;3 Myślę że się nadaję! Ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja bym obalił panowanie Ranmusa i jego gnyska. ;) Jego Borka chyba, A dopiero ich gnyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja bym obalił Ranmusa, Gnyska i Borka, i dałbym administratora Greli i Nikasowi. Co powiecie na taki pomysł ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Marmot swietny pomysl napewno padl bym przed nimi na kolana :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak, Kononowicz z Lepperem na prezydenta i premiera. Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nom, Ranma wziął Borka na nas porzucił. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja bym obalił Ranmusa, Gnyska i Borka, i dałbym administratora Greli i Nikasowi. Co powiecie na taki pomysł ;D ? Chętnie ;p najpierw bym zbanował Nikasa i tych co u mnie szacunek stracili :whip: i dał bym admina murdalowridowi, Sirlukiemu i propie i Jaklubowi :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 i dał bym admina murdalowridowi, Sirlukiemu i propie i Jaklubowi rolleyes.gif Tak, murdalowridowi i propie podchlebiasz sie dlatego ze chcesz żyć z nimi w zgodzie, sirlukiemu bo ci robi grafę, a jaklubowi bo ci zdejmuje warny. Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie :rolleyes: mają u mnie szacunek i to wystarczy,a Jaklubowi się by należało bo jest aktywnym modem i dobrze się sprawuje na stanowisku, Tobie też bym dał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tobie też bym dał smile.gif Czuję się zaszczycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 widzę małe podobieństwo pomiędzy avatarem kamrata a gnyska... ;p srry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zaczynam rozumieć, do czego to prowadzi. W takim razie dam wszystkim admina, żeby potem nie raportowali moich postów. Zamykam to forum >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi