Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mam gotowy silnik to znaczy sciagnolem pewien przyklad, ale nie wiem jak to bedzie chulac. moze mi ktos pomoc z moim problemem. Moze nie jasno napisalem, ale nie wiem dokladnie jak to napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A bardziej po Polsku? Wybacz, ale nie zrozumialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jaki jest problem bo chyba zapomniałeś napisać o nim. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 WTF? Sprecyzuj pytanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Mam gotowy silnik to znaczy sciagnolem pewien przyklad, ale nie wiem jak to bedzie chulac. Hmmm... Moze chodzi mu, zeby wyjasnic na jakiej podstawie to dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No, musisz zrobić to, a potem tamto w taki sposób.....WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Chodzi mu oto (chyba),zebysmy zobaczyli czy dziala podlaczyli sie do gry :) Ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 No, musisz zrobić to, a potem tamto w taki sposób.....WTF? Eeee... Jezeli masz pisac bez sensu, to wogole nie pisz... Chodzi mu oto (chyba),zebysmy zobaczyli czy dziala podlaczyli sie do gry smile.gif Niee, to nie to... Nie pisal czy bedzie hulac, tylko jak bedzie hulac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Hmm... Już wiem, idę powróżyć z fusów(kuzyn mnie nauczył[joke]) Chyba mu chodzi o to jak szybko będzie chodził(fusy wyraźnie wskazują na słowo hulać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Eeee... Jezeli masz pisac bez sensu, to wogole nie pisz... A czy on pisze z sensem? Niech nie prowokuje ludzi <_< Może chodzi mu o to jak będzie wyglądała gra? Jeżeli zgadłem to.. Włącz serwer, potem clienta a w nim połącz się na swoje ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dobra nie wymyslajcie bzdetow, czekamy az on sam nam to wytlumaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 no bo nie wiem na czym to bedzie polegac czy trzeba w skryptach napisac kod itp. Nie wiem dokladnie jak to opisac, ale np. koles A chce wejsc do gry B wchodzi i np 3 gosci sobie gra i przylancza sie i gra. Nie wiem czy to bedzie dzilac bo zrobilem prosciutka gre online ale nie dzilalo jak sie kolega chcial podlaczyc i nie wiem jak zrobic clienta ;[ wiem ze namieszalem ale plz o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Polska mowa trudna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Boze nastepne dziecko ktore nie umie polskich zdan poskladac do kupy. Ja bym zamknal temat, niech ten uzytkownik najpierw skonczy szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Boze nastepne dziecko ktore nie umie polskich zdan poskladac do kupy. Ja bym zamknal temat, niech ten uzytkownik najpierw skonczy szkole. lol no to skoro nie wiem jak mam to opisac to jak ci napisze. masz mozg to poglowkuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 masz mozg to poglowkuj I ty chcesz, zeby ktos ci pomogl? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 masz mozg to poglowkuj Po co On ma myslec za Ciebie ? Jemu jest potrzebna pomoc czy Tobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Najpierw powiedz, na jakim silniku to robisz? (Zapewne Online Engine v2 z yoyogames) Potem dokladniej powiedz z czym masz trudnosci, bo bez wiedzy z jakiego zrodla korzystasz nie jestem w stanie tobie pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi