Sasuke Uchiha Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Tytuł: Ninja Gatunek: Akcja Opis: Nie będę pisał dużo bo to jest tylko test gry, napiszcie bugi itp Download: https://gmclan.org/up3229_4_Ninja.html Rozmiar pliku: 1.2 MB Autorzy: Programowanie: Paklo Fabuła: Paklo Grafika: Paklo i internet Muzyka: Paklo Screeny: http://img184.imageshack.us/img184/165/grgdhdhdrhcd7.png macie ten cholerny screen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Screeny: sorki ale nie dam bo to jest tylko test ale fajna gra prosze nie zamykajcie tematu mellow.gif LOL? Poświęcę się i ściągnę aby ostrzec innych... Wygląda na przerobiony przykład... http://img184.imageshack.us/img184/165/grgdhdhdrhcd7.png screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Jak się w tej grze skacze? :huh: Ok, mam :) Gra wygląda bardzo dobrze, naprawdę. Ale możesz powiedzieć która grafika jest Twoja? Mam jakieś mieszane uczucia co do tej gry :/ Gdybym miał teraz ją ocenić to było by 4/5 - ale narazie wstrzymam się z oceną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Screeny: sorki ale nie dam bo to jest tylko test ale fajna gra prosze nie zamykajcie tematu :mellow: Ja nie będę ściągał bo nie ma Screenów a tak bez screnów ocenie na 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Przerobiony przykład, nawet nie chciało ci się czegoś więcej zmieniać niż info, przynajmniej na pierwszy rzut oka. 1/5. napiszcie bugi itp Nowych bugów ci nie napiszę, bo nie mam ochoty grzebać po dysku w poszukiwaniu przykładu. Ach, wiesz też, że to fioletowe coś, czym się steruje, wcale nie nazywa się Ninja, tylko Ninji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Czy wiekszosc uzytkownikow tego forum jest naprawde taka tepa ze wywali troszke/wogole nie zmieniony przyklad i wszyscy beda bic brawa? Na co k***a liczysz? :huh: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Przerobiony przykład, nawet nie chciało ci się czegoś więcej zmieniać niż info, przynajmniej na pierwszy rzut oka. 1/5. Hah wiedziałem ;3 Wujek Yoda czuwa ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Po pierwsze. Jak inni. Przerobiony przykład. Po drugie. Grafika: Paklo i internet Powiedz mi gdzie tutaj jest twoja grafika? Po trzecie. Muzyka: Paklo Muzyka też chyba nie jest twoja. Ocena: 1/5 Może byś wreszcie pomyślał trochę nad jakąś grą i zrobiłbyś ją sam wraz z grafiką. EDIT: A no tak, nawet nie wiedziałem jak się skacze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Po pierwsze: Grafika:sizec/sizec Paklo i internetRaczej tylko internet. Po drugie: Muzyka: Paklo Muzyka nie twoja. Po trzecie: Programowanie:sizec/sizec Paklo Nieprawda, o przykład. Wqiem nawet, jaki..... jedyne co ty tam zrobiłeś to dodałeś gafikę i zrobiłeś swoje lewele..... PS: Oczywiście jedyneczka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Niezbyt mi przypadło do gustu.-3/5 Grafika: Paklo i internet Raczej tylko internet. Zgadzam się z Dawiddsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 1.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1/5 gra do dupy, to tylko przerobiony przykład.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie podałeś sterowania. Poza tymraczej nie widać tu twojej pracy. Która to twoja kolejna gra z rzędu, której daję 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 To nie jest jego gra. Widziałem tą gre na mfgg.net i to było zrobione przez kogo innego. Przyznaj nie jest to twoja gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 To nie jest jego gra.Widziałem tą gre na mfgg.net i to było zronione przez kogo innego.Przyznaj nie jest to twoja gra.Łoo ostre azrzuty Roztrzygnijcie to, bo jestem ciekaw :P Jeśli żeczywioście to nie jego gra, to...... mógłbym się teraz rozpisać, ale szkoda słów.... dosłownie i przenośnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ...To z tą grą...to prawda to nie moja...dałem ją bo... jak zrobie grę to są słabe oceny w kazdej grze, jedynie to był chciał nauczyciela jakiegoś...ale nie incie mnie bo dobrze gier nie umime robić i nie mam pomysłów :crying: chyba tak tera będę wyglądał :( :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 jedynie to był chciał nauczyciela jakiegoś http://www.gmclan.org/index.php?wiki&wart=1 znakomity nauczyciel! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie oceniam kradzionych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 napisz PM do Psichixa on robi jakąś "szkółke gm". a co do tematu to lepiej go zamknij :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Sorki że znowu otworzyłem, chciałem się zapytać czy znacie innych nauczycieli :unsure: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A co? Pokłóciłeś sie z nim? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 ...To z tą grą...to prawda to nie moja...dałem ją bo... jak zrobie grę to są słabe oceny w kazdej grze, jedynie to był chciał nauczyciela jakiegoś...ale nie incie mnie bo dobrze gier nie umime robić i nie mam pomysłów :crying: chyba tak tera będę wyglądał :( :death: co za idiota,inaczej tego nie można skomentować,kradnie czyjeś gry i myśli,że zabłyśnie,zaraz dam modea gta sa i uwierzycie,że to moje za takie coś powinny być surowe kary jak dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi