DeluVegaz Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Szukam przykładu sklepiku, ekwipunku ala Hidden Swords Z gory thx Jak nie chcesz pomoc to nie pisz czeka na gotowca albo coś w tym stylu :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie wiem jaki to jest system (EDIT) w Hidden Swords (/EDIT) Ale napewno gdzieś jest prezykład inventory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie wiem jaki to jest system. WTF? @DeluVegaz: Poszuka w przykładach na stronie lub forum(możesz także na gmc.yoyogames.com).Google też nie gryzą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Mu chodzi o bp i sklep ala almora... Jakbyscie nie wiedzieli co to hidden swords. Hidden swords to gra borka dzieki niej stworzyl almore!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 albo inaczej: Hidden Swords to Almora off-line :P hmm... zrobil Yoda chyba takowy przyklad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A sklep ala almor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A sklep ala almor? Ech jeszcze przykład sklepu mam zrobić? T_T Pokombinujcie sami trochę... Ja robię tak: Item w sklepie jest opatrzony dodatkową zmienną określającą czy jest w sklepie, potem tylko rysuję kratki, tworzę itemy sklepowe a jeżeli masz wystarczająco dużo kasy tworzę nowego itema z cechami tego w sklepie - tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ah to poproś Borka :P Może Ci da ? xP Masz 1% szansy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi