Szymi_2004 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich! Mam taki dylemacik... Ostatnio postanowiłem napisać notatnik w GM'ie. Zabrałem się za pierwszy leprzy przykład który znalazlem u Siebie na dysku pt. "key" autorstwa (o ile dobrze pamiętam) Tymona. Potrzebny mi wskaźnik włożyłem na nową "formę" i zacząłem pracę... Stanąłem z pracą w momencie kiedy pomyslałem sobie o zapisywaniu pliku (dopiero w tedy o tym pomyślałem :lol: ). Nie wiem dokładnie jak zapisać tekst (wpisany w okienko) do dokumentu INI (już chyba wiem jak się je obsługuje :D :jezor: ). Byłbym bardzo wdzięczny za podanie kodu jak tekst pokazany w okienku (przykładu "key" Tymona)zapisywał się do pliku INI. Z góry dziękuję za pomoc Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 GML var uchwyt; uchwyt=file_text_open_write('plik.txt'); file_text_write_string(uchwyt,tresc) file_text_close(uchwyt); Po co INI oO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ten "uchwyt" to co ? :P... Trochę nie zrozumiałem Cię, mam to wklejić na początku tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ten uchwyt to zmienna przechowująca id pliku tekstowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzięki Yoda. A wiesz może jak zrobić żeby zapisywanie textu działo się po jakimś tam czasie (wiziąłem klocka Clock czy jakoś tak, ale nie wiele mi to dało)? Z góry dziękuję ;] Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzieki bardzo gnysek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi