Konrad-GM Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam. Mam duży problem... Ostatnio sformatowałem komputer, i pojawił się problem... Moja karta graficzna ( GeForce7300GT ) Powinna obsługiwać OpenGL a jeśli włączę jakąś grę to albo pokazuje że nie może czegoś znaleźć ( Gra ) ze składników OpenGL'a abo jakieś kolorowe tekstury... W czym może być problem? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hmm.. przed też ją miałeś, czy nie ? Ja też ją mam i wszystko mi działa ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Przed formatem działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sprawdź czy masz sterowniki od grafiki zainstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @UP: Chyba jasne że mam... Teraz spróbuje zainstalować starsze sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @UP: Chyba jasne że mam... No to masz, czy nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czyżby gra wymagała starszego OpenGL? http://www.freedownloadscenter.com/Utiliti...L_Download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @Supavader Nie lubie cię xdd... Fajnie offtopuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi