Gość Kuberion Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 to co chcesz moge ci narysowac za free tak jak w opisie tylko nie takie trudne bo chce na probe poniewaz tworzenie gry mi niewychodzi postanowilem ze narysuje sprity i backgroundy prosze podac rozmiar i inne szczegoly odnosnie prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmm... zaprezentuj coś od siebie, bo sądząc po piśmie to wszystkich zniechęciłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Poprosze kolo z kilkoma trojkontami wystajacymi z kola w formie trójkąta, najlepiej zielonoczarne, i przy okazji jakis ladny maly zwoj wymiary? zwoj 16x16 kolo z trojkatami 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Narysuj kostucha podczas zamachu kosą , jako avatar i gitara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Narysuj mi avatar z gościem we włosach o kolorze aqua :0 @edit Czy nie odgapiłeś przypadkiem tematu odemnie x0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ok masz juz driger kostucha bedzie?? tylko mam narysowac jeszcze gitare czy z gitara?? D!ablo o to ci chodzilo?? bez_tytu_u.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 EEee tam przerobiony avatar :( Ale nawet ladnie zrobiony 'nawet' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kolego ... napisać w google grafika "czarodziej" czy coś innego , brać pierwszą lepszą pozycję a potem ja w paincie zapaskudzić to każdy potrafi :boxed: Pokaż nam co potrafisz zrobic samodzielnie, nawet jesli nie wyjdzie to sie nie martw, od tego kazdy zaczynal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 przerobiony?? sam go zrobilem przyznam widzialem ten avatar i mi wpadlo do glowy zeby zrobic podobny do niego ale nieprzerabialem zwoj\/\/ \/\/ Zwoj.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zrób mi kosmicznego robala który jest skierowany w dół 32x32 obowiązkowo biały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajny w miare , nie wiem czy przerobiony czy nie ale w miare wyszedl , co prawda nie o takiego mi chodzilo ale nawet jest dobry , do perfekcji Ci jeszcze brakuje , tak wiec cwicz ! :P Aa Gitara , to raczej uzylem w innym znaczeniu :D nie , nie musisz rysowac gitary :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Narysuj mi coś w stylu kolczatki :P kolor czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jenna Jameson, najlepiej naga, potrzebna do gry. Wymiary dowolne. :P Masz dewiancie, bo raczej autor tematu Cię nie zadowoli. Uwaga! Niektóre zdjęcia niekoniecznie dla małolatów: http://images.google.pl/images?q=Jenna+Jameson gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Chcesz Kamracie tą Jeene to Ci machne jakąś na szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 kamrat tego niemoge wykonac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dlaczego? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nierysuje nagich osob popros kogos innego Uzjel \/\/masz\/\/ ten robak powinien troche lepiej wygladac bo z photo shopa sie robi robak.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @UP Dość dowolnie zinterpretowałeś pojęcie "obowiązkowo biały" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 aaa niezaluwazylem zaraz poprawie tu jest poprawka\/\/ Edit: Uzjel bedzie mial dwa :D :D Grela tu jest kolczatka o to chodzilo? Robal.bmp Kolczatka.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 mi narysuj logo związane z monstertruckami z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi