Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No więc tak: Tworze grafiki na zamówienie Piszcie co to ma być i podajcie rozmiar a ja wam to "namaluje" ;p Uwaga: Nie robie postaci, oraz zwierząt i.t.p xO Robie również avatary ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9840 Masz :) Zrób mi coś z tamtąd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zrób mi grafiki do gry top-down w stylu SF, najlepiej gdyby wszystko było podobne trochę do serii Teknomana. Potrzebuję grafiki do 5 potworów i przynajmniej jednego bohatera. Do tego jakieś fajne backgroundy by się przydały np. kosmos i pustynia. Przydały by się też grafiki powerupów i HUDa - życia, pasek energii broń i pasek przelecianej odległości. Pozostawiam Ci wolne ręce jeśli chodzi o całość. Zależy mi by to pasowało do rozmiarów 320x240. Jeśli chodzi o skalę to mniej więcej taka: http://pix.art.pl/files/works/game_sprites.gif To chyba tyle. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A ja bym potrzebował ikonki czarów, na 1 moze byc kula ognia na drugiej sopel lodu na trzeciej krzyz a na 4 czacha, rozmiar 32,32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mi by sie przydały jakieś rośliny, grafika z boku, rozmiar, no nie wiem powiedzmy ze 160 na 160 jest krzak. ilość i różnorodność dowolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @Tymon Nie oglądałem nigdy anime teknoman, a grafike zaraz ci zrobie , dusia była pierwsza ;p Potrzebuję grafiki do 5 potworów i przynajmniej jednego bohatera. Napisałem że nie robie ludzi zwięrząt i.t.p o_O @down I.T.P a to jest podobne o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 A kto mówi o zwierzętach i ludziach? http://images.google.pl/images?hl=pl&q...sa=N&tab=wi UP 10. Nie edytuj swojego posta, aby odpowiedzieć na następną w kolejności notkę. Lepiej napisz nowego.ITP. To w takim wypadku co Ty za grafiki chcesz robić? :/ Weź zrób te backgroundy i HUDa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 OMG dopiero 1 kwiatek dla propy, a propo to mają być kwiatki doniczkowe? xO jak tak to masz: coś nie za fajny co nie? ;/ jak będzie widać białe pikselki na GMie to ci to moje jeszcze zedytować. Pamiętaj że super grafy ci nie zrobie bo ja początkujący w tym o_O Jak ci się nie spodoba to podrajcuje go troche widze w nim pare bugów ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 oO WTF? Co to ma być? Pamiętaj że super grafy ci nie zrobie bo ja początkujący w tym o_O No to po co robisz na zamówienie jak robisz kiepską grafę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Przeczytaj nazwe tematu: > Tworze grafiki za free, Chce się podszkolić Jak ktoś nie umie robić grafiki to lepsza taka niż paintowa xO @down No niby tak.. ale trza mieć doświadczenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @Cora Wind: No nie wiem czy lepsza. Ja na przykład uważam, że pixelart Tymona jest o niebo lepszy... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 niż paintowa xO Co masz do painta? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Paint bez efektów i.t.d @tymon Dalej zależy ci na tej grafice :/? @edit chyba nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Paint bez efektów i.t.d PAINT to bardzo dobry program! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 PAINT to bardzo program! Paint to bardzo program? WTF? @edit aaA zedytowałeś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 dobra juz nie chce grafik :) :sp_ike: jakos sobie poradze :sp_ike: ale krzaczor nie az taki straszny Ci wyszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Paint bez efektów i.t.d Jakich efektów? pixelart można w nim fajny robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 wiadomo Paint rox XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie dasz rady? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tymon po co ci ten hud? robisz grę 3D? @diablo: Kula Ognia Nowa wersja: Sopel Lodu: Czacha: Krzyż: ^ nie fajny ;/ a jak ci się nie coś spodoba to moge to jeszcze podrajcować ;p A ten krzyż to ma być taki-[] czy taki-------[] -------------------------------[][][]--------------[][][] ??? ---------------------------------[]------------------[] ---------------------------------[] oops napisałem następnego posta O_O zapomniałem że pisałem poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 nawet nawet a mi byś zrobił grafe silnika ? rozmiar taki jak obrazki wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie, to ma być top-down jak mówiłem. Czy aż tak dużo wymagam? :P Po za tym, chciałeś się podszkolić tak więc dałem Ci zadanie szkoleniowe. Na razie słabo Ci to wypada. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 To zrób mi avatara, takiego jak mam teraz, tylko pixelartowego :) Plosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 mi obojetny kzyz ;] thx za grafe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 a w rzucie izometrycznym umiesz?(chodzi mi o ludziki) a nieprzeczytałem dokładnie 1 postu. zrób mi dużo zwojów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @diablo zaraz zrobie ci ten krzyż. @edit zobacz u góry w moim poscie gdzie robiłem te ikonki. @mistyk Napisz jakie! @Cyberdog nie znam się za bardzo na pixel arcie ;/ @"tajmon" Twoje zrobie na końcu, bo tobie nie jest to potrzebne.. @żalu Chodzi o silnik do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @up Skąd wiesz, że Tajmonowi nie potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bo napisał że to tylko zadanie szkoleniowe o_O @down No wiesz... są też inne silniki o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @cora wind no silnik samochodu albo motoru :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Skoro nie bierzesz tego serio to będę musiał to zrobić sam. ;) Trudno, teraz możesz zignorować moje zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi