Gość Kuberion Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 witam mam problem z przykladem poruszanie do kratki, a dokladniej chce aby po kliknieciu object szedl i omijal drzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 uzyj mp_potential_step :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 gdzie mam to napisac ?? i co w tym checkall?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ściągnij przykład Psyhixa 'chodzenie ala Almora ' tam to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jest przykład... Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 VanGogh tak ale niemam zarejerstrowanej wersi gma wiec nic mi to nieda ten przyklad EDIT: Uzjel gdzie poszukac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Bez zarejestrowanego GM'a za daleko nie zajedziesz z omijaniem przeszkód..... Ktoś powinien naisać książkę "1001 przykładów omijania przeszkód"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 EDIT: Uzjel gdzie poszukac ? W naszym downloadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 w downloadzie to ja wiem ze jest ale ja wole to poruszanie a pozatym zrobilem se juz ale troche inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi