Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 :wub: Założyłam ten temat ponieważ nie wypada gadac na tematach przeznaczonych do wstawiania fotek... można se tu pogadać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie ma to jak dobry temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 takiego tematu brakowało na gmclanie. ale na 99% zostanie on zamknięty :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nom mozna pogadac o wszystkim :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 omg ;)... póki co to same nabijanie postów... nikt nie dał żadnego tematu, i ja się do tego grona dorzucam, proszę o warna ;p. @up zwykle wypadałoby zarzucić przynajmniej jakimś bidnym tematem ;) EDIT: btw. czat, shoutbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Humm... mozesz wyjasnic o co chodzi z tym postem xD ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Heyka otworzylam spowrotem temat :P dzis sa moje urodzinki :D :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 jaki ten świat jest... kolorowy nieprawdasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nom ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 W Valhalii nie można nabić postów bo posty napisane w tym temacie się nie liczą... :P PS: Kurde, za takie durne otwieranie tematów powinny być warny! (sam Tajmon mi mówił na PW kiedyś :) ) PPS: To wszystkiego najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ;/ rozumiem, że Valhalla, ale pięcioznakowe posty to przesada. swoją drogą powiem: NUDNO W CH*J, więc proszę nie zamykać tego tematu bo przynajmniej mam gdzie spamować :twisted: B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hah dobre ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 pogadaj sobie na gg, a nie jakiś spam :) chaty są od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Poprosze o pomoc dla mojego brachola ^^ https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9852 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 ładne zamieszanie robisz,a cała rodzina tu będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No co o jezus chce zeby ktos mu pomogl ja nie moge to moze ktos z was pomoze!!Jestes ciota i mi tu nie pisz @Edit:Ciota bedzie mi tu jakies glupoty pisal >:-< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 zastanów się czy masz podstawy żeby mnie obrażać tak prymitywnie od cioty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Mam podstawy ale z takim pedalem jak ty to sie piescic napewno nie bede! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 to ciekawe,ja tu nie zamierzam się z nikim pieścić a na pewno nie z 15 latką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Buhaha!Zaraz za obrażanie innych userów warny polecą :P @Topic: Głupi temat :P -100% będzie skasowany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 nikogo nie obraziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie ma to jak nie mający sensu temat :/. Za chwilę będzie tu to samo co na zelda.prv.pl . Dziewczyn się tam nazbierało i opanowały forum, zaroiło się tam od szurniętych topików rodem z bravo girl... Dziewczyny są fajne itp. ale nie zawsze ich zainteresowania pasują w pewnych miejscach. Od głupawych pogaduszek jest Shoutbox... No offence. PS: Pusia tylko potwierdza moją tezę, że to nie prawda, iż dziewczyny dojrzewają szybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dlaczego jeszcze nikt nie usuną tego tematu :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no jak tak ma wyglądać 1 dzień z gmclanem to nie polecam nikomu,bo zostałem 2 razy wyzwany od pedała i nic nie wyniosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie przejmuj się g-lox. Jak mawia mój kolega - "tylko ten do kogo masz szacunek może cię obrazić" a reszta to... wiesz... Ja tutaj nie wróżę długiej przyszłości pewnym osobnikom. PS: Big Shopping adventure rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 O jejku macie problem troszke sie wkurzylam ^^ Sorx xD ale mogl nie mowic ze cala rodzina sie tu zbierze... -.- nienawidze takiego czegos :/ trzeba byc kulturalnym ale on sie tym nie wykazal!!Dlatego na niego naskoczylam ^^ Jeszcze raz sorx wielkie :P @Edit: Ej... to tylko male... e tam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zamykam, temat. Cackać się nie będę, dodatkowo 2 ostrzeżenia (regulamin dotyczy wszystkich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi