Lollus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam. 2 sprawy. 1. Jest jakiś converter, który umożliwi zapisanie pliku gm6 na ten zapisany w gm 7? 1.A Czy jeśli odtworzę plik .GM6 w GM7 i zapiszę to jako plik wykonywalny, to moja gra będzie działała użytkownikom visty ? 2. Taki mały offtop :P Niech każdy posiadacz visty w tym tamacie napisze, że ją ma. Chodzi mi o takie "sprawdzenie procentowe" ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Można przekonwertować plik EXE wykonany w GM6 na GM7, na stronie yoyogames jest konwerter. Teoretycznie gra powinna działać, ale .... licho nie śpi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 1. Tak, otwórz plik gm6 w GM7 i zapisz (utworzy się automatyczne nowy plik formatu gmk) 2. Tak, patrz pkt 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a czy mozna np. robic w zarejestrowanym gm6 i zrobic "ekseka" w niezarejestrowanym gm7? nie zebym bym piratem, po prostu brak mi zaufania do yoyogames :P a poza tym pytam sie nawet zeby rzekomi piraci sie nie wstydzili zapytac :P @Marmot: iii tam cicho badz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Można pod warunkiem, że nie będzie żadnych funkcji wymagający zarejestrowania go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @M@ti: Jak tak piszesz to od razu wiadomo, że masz crackowane 6 i nie możesz znaleźć działającego cracka do 7, bo przekonwertowanie legalnego klucza to parę sekund roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 I co z tego? ja mam legala, a pracuje na kompie w domu, gdzie neta brak, wiec konwersja klucza na gm7 mi nic nie da. Probowalem nawet jakies 2 cracki i nic, gm wogole sie nie dal scrackowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi