dziadekkleofas Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Snake, ale z kolei w shoutboxie odsyłają na forum. I koło się zamyka. Najlepiej w valhalli napisać, jak nikt nic innego ciekawszego nie proponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Chodziło mi o tego shoutboxa na almora.bractwocienia.com ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zapraszam na serwer Almory Online jego ip to 83.1.115.64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Już działa musiałem na chwile wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 0.7.4 będzie dopiero koło środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A będziesz hostować serwer czasami? Chcę podexpić mojego ShitLikeya. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Może jutro, no i 0.7.4 będę hostował przez jakiś czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A będziesz hostować serwer czasami? Chcę podexpić mojego ShitLikeya. :P Jeżeli do mnie było to pytanie to ja będę hostować serwer nawet więcej niż czasami. PS. Sorry qnysek nie zauważyłem twego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi