Pablo-GM Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam Zastanawiam sie nad kupnem http://allegro.pl/item301980721_nike_mercu...fg_41_hit_.html Bo jade na Remes Cup i potrzebuje jakis oryginalnych korkow. Powidzcie czy warto je kupic ? Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tak btw: Kupno butow przez internet zawsze mnie dziwilo xD Ja musze najpierw je przymierzyc, zobaczyc jak sie w nich chodzi, biega :P I dopiero kupic. Co do butow: Wkoncu NIKE :P Nazwa zobowiazuje :P Z wygladu nawet ladne :) Ale ocenic je "glebiej" niestety nie potrafie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja bym nie kupił. Już sam wygląd odstrasza ;P Tak na poważnie, to wyglądają jakby podeszwa miała się rozkleić po kilku godzinach grania. No i lanki - ja wolę wkręty, ale to już Twoja sprawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W sumie chodaki polakierowane jakby sprayem walnął - takie same wrażenie będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 W sumie chodaki polakierowane jakby sprayem walnął - takie same wrażenie będzie :D No madre heh...lepiej w sklepie...a jak beda za male xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Na korkach się trochę znam więc się wypowiem :) Nie kupiłbym butów za 200 zł na allegro - to 1. Kiedy sam kupuję korki to muszę się w nich przejść i sprawdzić czy mnie nie obcierają i czy nie są za małe, w przeciwnym wypadku: bolesne i długo gojące się rany oraz pozrywane paznokcie (tak, pozrywane :D ). Z wyglądy są nawet ciekawe, ale osobiście gustuję w białych. Jeśli nic jednak nie przekona Cię do kupna w sklepie to na allegro polecam: Takie Miałem podobne i uwierz mi: lepszych korków nie miałem na nogach :D Lekkie, dobrze dopasowują się do kształtu stopy - idealne :D O, takie miałem: tutaj :) Tak dobrze mi się w nich grało, że posiadałem nawet dwie pary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 OMG, te buty co chcesz kupić nie dosyć, że mi się w ogóle nie podobają, wyglądają jakby były z plastiki, po kilku kopnięciach piłki strasznie zjadą się całe buty. Zresztą, jak Ci się podobają to kupuj, nie wiadomo tylko czy będą mocne i wygodne :P Ja tam żadnym profesjonalistą nie jestem, mówię z własnego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 UPUP mialem te http://allegro.pl/item296842528_buty_pilka...sg_39_nowe.html No dobra jeszcze sie zastanowie :P OMG, te buty co chcesz kupić nie dosyć, że mi się w ogóle nie podobają No i co z tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 UPUP mialem te http://allegro.pl/item296842528_buty_pilka...sg_39_nowe.html No dobra jeszcze sie zastanowie :P No i co z tego ? I jak wrażenia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Masz racje byly bardzo wygodne i lekkie. Ale wole cos bardziej nowoczesnego zwlaszcza ze teraz ma takie jak chce kupic moj best zawodnik C.Ronaldo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No i co z tego ? Właśnie to z tego, że wyrażam swoje zdanie na temat danych butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ale wole cos bardziej nowoczesnego zwlaszcza ze teraz ma takie jak chce kupic moj best zawodnik C.Ronaldo smile.gif Ronaldo gra w lankach ;o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A jak mial vapory III z wkretami, a teraz lanki albo plastikowe wkrety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi