Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jak zrobić żeby z lewego rogu ekranu pisało ile mam żyć: ,----------------------------, | lives: 2 oOo | oOo | d(^.^)b |----------------------------| |xXxxxXxXXxxxXXxxxxx| ----------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 draw_text(view_xview[0]+32,view_yview[0]+24,'Masz ' + string(zycia) + ' żyć '); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Yoda , unkown variable życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Yoda , unkown variable życia. :D LoL!!! Rotfl!!! Itp.!!! Nie no nie wyrobie :P Czy to nie jest logiczne, że z miejsce zycia masz wstawic zmienna z zyciami xD To sie nazywa bezmyślne kopiowanie kodu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 LOL... wstaw tam zmienna odpowiadającą za życia....... LOL!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Konrad po co piszesz to samo co dawidss? wiem że trzeba wstawić tam zmienną ale nie ma na to innego sposobu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Rofl, oni napisali w tym samym czasie. A inne rozwiązanie jest - wstawić tam stałą, a w przypadku takich gier, jest to bezsensowne ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie ma żyć na ekranie : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie ma żyć na ekranie : d Zapewne coś źle zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 moge dać mojej postaci w step ten kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie. W Draw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Teraz nie widać mojej postaci ;/ A można ten tekst jakoś pogrubić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Teraz nie widać mojej postaci ;/ Podstawy podstaw - do FAQ! A można ten tekst jakoś pogrubić? Ustaw se czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 GML draw_sprite_ext( sprite_index,image_index,x,y,image_xscale, image_yscale,image_angle, image_blend,image_alpha); to na widzenie postaci ( w draw daj) 2. zrób sobie Fonta i ustaw go (np klockiem ;p) podczas robienia możesz go pogrubić zmienić czcionkę itp ;p Edit: Yoda szybszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 @Yoda Napisał byś jak, a FAQ już czytałem z 10x @All Dzięki wam już wszystko dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Napisał byś jak, a FAQ już czytałem z 10x No to źle czytałeś -bo to co podał ToMoEX jest właśnie w FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 To widzę, że nie ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Teraz nie widać mojej postaci ;/+Napisał byś jak, a FAQ już czytałem z 10x= LoL^7. Rozbawiłeś mnie. draw_sprite_ext()........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi