M@ti002 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 witam. nietypowy temat. moze glupi. wiem. a wiec, po dluuuuuugich wieczorach zwiazanych z a-rpgiem, stwierdzilem, ze musze od niego odpoczac, wiec zagralem sobie w gta sa, po czym zauwazylem, ze po odpowiednim podrasowaniu silniczka wyszedlby swietny rozbudowany symulator (wiecie, usuniecie gangow itp.). no to chcac dla odmiany zrobic cos bardziej "wspolczesnego" (a-rpg jest w czasach rycerzy jak wiekszosc rpg (czyli w czasach takich bardziej legendarnych, fantastycznych) xD) i postanowilem sobie zrobic symulatora zycia w miescie o jakze dzwiecznej nazwie Micropolis (nazwa uzywana u mnie dla miast od 2000 roku kiedy to pogrywalem sobie w SimCity 3000 :D) i mam pytanie: jakie nazwy samochodow?? bo za cholere nie moge wymyslic :D aha. nazwy moga byc smieszne i najlepiej zamiescic ich krociutki opis :) tak 1-2 zdania jak wyglada i np. szybkosc max., acceleration silnika (nie wiem jak to po polsku :P) czyli po prostu szybkosc rozpedzenia (w sekundach) do np. 100 km/h :) z gory thx :) Acceleration - przyspieszenie :) PsichiX aaa... dzieki :) Oto lista samochodow: Osobowe/Lowridery/"Zwykle": - Boberman (Propa) - Duo (ja) - W sumie wozek na bazie Primo z gta sa (o ile wiem to primo to z jakiegos jezyka pierwszy a duo - drugi :P) - Loco (ToMoEX) - Uranis (Maxpayn) - Walker (ja) - Garbetta (PabloooGM) - Bouncer (Driger) Ciezarowki/Tiry: - Smeagol (ja) xD Motory/Skutery: -=brak=- potrzebuje wiecej autek! piszcie! pliska! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wez sobie nazwy podobne jak są w GTA :Angel,Cheetah,Bug,TV-van,MRoadster itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 gdybym chcial takie jak w sa to bym sobie otworzyl odpowiedni dzial na gtasite.pl :P ja chce WASZE propozycje!!! :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Boberman - Typowy fiat 125p :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Franek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Uranis. Down: Niskie, różowe, krótkie, szybkie, auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Franek :) Uranis a jak to "cos" wyglada? :P bo: i najlepiej zamiescic ich krociutki opis czyli max szybkosc, przyspieszenie oraz moze sila hamowania ale to niekoniecznie :) PS mozecie kilka naraz dawac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 sorry za doubla. co, juz nikt nie ma fajnej nazwy?? pliska, przeciez w miescie nie beda 2 rozne samochody tylko przynajmniej 20 (w wersji beta i/lub demo)! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 kebab ,hamburger, pizza 100km/h 200km/h 250km/h wszystkie typu bus ze swoim odpowiednikiem na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wiem daj te auto co bylo w filmie ''Głupi i Głupszy'',ten pies :) Nosiło by nazwe Dogcar :PP Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Może coś z Mario Kart? :P Nazywa się Gold Mantis. Prędkość maskymalna - 70km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Może coś z Mario Kart? :P Nazywa się Gold Mantis. Prędkość maskymalna - 70km/h maja byc niektore unikalne... no ale bez przesady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 " Loco" <lowrider> niski, długi, czarny, najlepiej gdyby miał hydraulikę coś w tym guście: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ro_Lowrider.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Tomo: hydrauliki nie bedzie, nie zebym nie umial, ale glupio by to wygladalo w polaczeniu gta z simsami i to od gory widokiem :P ale wozek fajny :) ktos jeszcze? :) wszyscy bedziecie w creditsach ^^ (jesli ktos jest materialista... :D) EDIT: patrzcie na pierwszy post! tam sa wszystkie wozki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A co z moim autkiem ? Jesli nie pasi to moze : Garbetta (szeroki,wolny,łatwo idzie go zniszczyc,) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 aj sorka nie zauwazylem :P tylko gorzej z grafika do nich :P niby grafikami sa PsichiX, warcrawt i Grela (zobaczymy, moze to ukryty talent :P) ale chce zeby one byly w takim samym stylu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 sorka za doubla ale potrzebuje wiecej wozkow!!! :P a sam ich nie wymysle! to ma byc ~ 50 samochodow! :P a nie 10 :D najlepiej sobie pomyslcie sobie: "jaki wozek chcial(a)bym miec???" ;) czekam na kolejne propozycje z opisem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 TaoTao czerwnone sportowe autko a i bez dachu Mini-tos Auto male auto niczym mini coper. Tel-Taxi Taxowka :P To tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat93 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam Może być np -Maluszek prędkość maksymalna 40 km na godzina kolor czerwony polski akcent w grze :) Pozdrowienia pat93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Razorr Pojazd dowolny byle czarny z blyskawica na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Bouncer / jakis garbus czy cos Zygizak / szybkie zwrotne autko male , cos jak "mini" Buster / jakis mustang czy cos , szybki Catty / jakis rozowy , w kwiatki )?( , hmm , cos jak garbus tylko bez dachu TortusTus (parodia "Totus Tuus" (łac. "CALY TWOJ")) , Ciezarowka , przewozaca torty Cvas / (zamienione tylko litery na angielskie , z slowa "Kwas" ) to moze byc np jakas cysterna czy cos Satanica / Rózowy maluch w jakies serduszka :P Bunny / Szybkie , Ferari czerwono czarne Slow Rider/ takie cos jak Dragster Emotioner / samochod cos jak Golfy , z grafikami jakimis emo :P Holy Star / nie wiem jakie auto , ale zeby gdzies sie znajdowala grafika Pentagramu na nim :P , moze byc nawet jakis mercedes czy cos , Nie mam wiecej nic w glowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Złoyota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 czy moze ktos jeszcze ma jakies samochody? Driger - fajne. zrobilem (prawie) wszystkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi