RPGCreator Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witajcie, Szukam kogoś kto będzie mi pomagał w robieniu gier 3D -Poszukuję programisty 3D -Mogę być grafikiem 2D i 3D Będzie to projekt gry RPG, typu gothic, wiedźmin Dziękuje za przeczytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witajcie, Szukam kogoś kto będzie mi pomagał w robieniu gier 3D -Poszukuję programisty 3D -Mogę być grafikiem 2D i 3D Będzie to projekt gry RPG, typu gothic, wiedźmin Dziękuje za przeczytanie! Może mógłbyś pokazać swoje modele i powiedzieć trochę więcej o projekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pokaż co potrafisz kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @Edit Słabe wiem na szybko :x O Projekcie: Camera jak w Wiedźmin czy Gothic (Wszystkie modele robione przez nasz Team) Zabija sie stworki,lvl'e,zadania itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Po co dajesz "na szybko"? To ma być prezentacja Twoich umiejętności, a nie na "odwal się". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Poza tym dałeś takie informacje o projekcie jak z koziej wiecie sami trąba. Już widać po tym jakie masz pojęcie o grach. Byleby było takie jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tak jak już powiedzieli inni: Pokaż co potrafisz (swoje najlepsze grafiki), bo nikt nie będzie brał twojej "oferty" na serio... Apropos GML nie jest przyjazny grom 3D... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Apropos GML nie jest przyjazny grom 3D... ^ A co za problem użyć dll'a. Ja osobiście testowałem silnik Ultimate 3D.Jest bardzo prosty w obsłudze.Sciagnalem jakis model,wpisałem kilka linijek kodu i dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @up: Mówię, że na dłuższy czas... :x No chyba, że się za dużo nie wymaga... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 O Projekcie: Camera jak w Wiedźmin czy Gothic (Wszystkie modele robione przez nasz Team) Zabija sie stworki,lvl'e,zadania itp... :boxed: nie ma to jak rozbudowany opis projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja tam chętnie się dowiem, jak się zabija zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gra będzie w średniowiecznym otoczeniu, 3D Grafika, Na podstawie skilli(damage, shielding) W polskiej wersji językowej, camera jak w gothic, a z resztą ja tylko grafikę będę robić, programista pisać silnik, a scenarzysta o grze :) @UP Naucz sie czytać ze zrozumieniem ^^ @Obiekt wymodelowany będzie na jutro (będzie to postać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 O Projekcie: Camera jak w Wiedźmin czy Gothic (Wszystkie modele robione przez nasz Team) Zabija sie stworki,lvl'e,zadania itp... Nie za "dużo",tych informacji? Po za tym jest jakaś fabuła,bo to co napisałeś mój 7 letni brat by wymyślił. W gm-ie nie wiem czy tego dokonasz(dokonacie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 @UP Naucz sie czytać ze zrozumieniem ^^ Z punktu poprawnej polszczyzny, to Woock ma rację, więc nie rozumiem o co ci chodzi :) . Opowiedz więcej o fabule gry, bo w RPG to jest najważniejsze, a nie jaka kamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A obiektu nie widać :]. Ale ja bym się przyłaczył, ale nie umim pisać w GML'u :o Ale i tak cię Marmot nie lubię :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi