Grela Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Każdy może oddać jeden głos Nikt nie może oddać głosu na samego siebie Głosujemy na: Propaganja, Kill da kloqn http://www.gmclan.org/up993_4_qlown.html Copoconaco, Bomb the clown https://gmclan.org/uploader/3255/macabre.rar ToMoEX, Catch The Clown 2008 http://www.gmclan.org/up1592_4_catch.html Saus, Katch https://gmclan.org/up832_4_katch.html Jaklub, Znajdź Klauna http://www.savefile.com/files/1314220 Konrad-GM http://www.speedyshare.com/591490172.html Adam014, Clown The Down https://gmclan.org/up682_4_clown_down.html Moje Opinie: Propa: CTC w stylu Back'owym, nic dodać nic ująć :) Copoconaco: Fajnie sie strzela i fajne odgłosy ToMoEx: no takie CTC w odświeżonym wydaniu Saus: masz racje, nie dla ludzi z epilepsją, boli głowa Jaklub: I can has some Cheezburger? :lol2: Konrad-GM: tu lepiej niż Saus Adam014: ten klaun to ma być daun?nie sądze Sorki że tak długo czekaliscie, ale głosujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A cymu ni mo ankietki? :( Głos na copoconaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bo taki jeden cwaniaczek by głosował na siebie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Głos na Konrada GM, o ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Konad-GM, prawie do szpitala trafiłem :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jaklub.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czy przypadkiem gra propaganji nie została uznana za niezgodną z regulaminem za brak spritów klouuna? Ale to właśnie na propaganję głos(zew khrwi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 No już uznałem, niech będzie jakas morda nie musiala być ta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 gra Copoconaco, Bomb the clown Propaganji tez byla by fajna jakby cos ulepszyc , no ale tez jet fajna no ale ze tylko jeden glos na bomb the clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 głos na Konrad-GM moje oczy wykorkowały przy 7 punktach :P Grela: źle napisałeś mój nick :D "x" na końcu powinno być duże i silne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 głos na Konrad-GM moje oczy wykorkowały przy 7 punktach :P Grela: źle napisałeś mój nick :D "x" na końcu powinno być duże i silne :P Już poprawiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Chlopaki, koniec offtopowania. Propa - czegos wykasowal gre? Byla by to na razie jedyna Twoja gra, ktora poszlaby na moim sprzecie, a tak to nie mialem przyjemnosci zagrac w zadna.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Słabi jesteście że przy ok 10 punktach w grze Konrada wykorkowaliście mnie oczy wcale nie bolały. Głos na Jakluba za dziecinną głupotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @up sam jesteś dziecinny, zagłosowałem na jakluba bo najbardziej wykazał się znajomością programistyczną ;p a w grze konrada oczy mnie nie bolały ale gra jest do kitu, zwykły catch the clown tylko że dodane jakieś durne tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przecież to miał być Kacz De Klałn :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Głos na Jakluba za dziecinną głupotę W końcu "Powaga zabija powoli". ;p Głos na Sausa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jeszcze otwarte ? Glos na Jakluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Otwarte :P Do jutra jeszcze głosujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 na Jakluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Glosuje na propa... :D :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Chlopaki, koniec offtopowania. Propa - czegos wykasowal gre? Byla by to na razie jedyna Twoja gra, ktora poszlaby na moim sprzecie, a tak to nie mialem przyjemnosci zagrac w zadna.. :P to nawet nie gra, tylko 5 minutowa improwizacja :) Chlopaki, koniec offtopowania. Propa - czegos wykasowal gre? Byla by to na razie jedyna Twoja gra, ktora poszlaby na moim sprzecie, a tak to nie mialem przyjemnosci zagrac w zadna.. :P to nawet nie gra, tylko 5 minutowa improwizacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jeszcze ja! Glos na konrad-gm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 WYNIKI: WyGrAł Konrad-GM, gratuluje :D 1.Konrad-GM: 4 pkt 2.Jaklub: 4 pkt 3.Copoconaco: 2 pkt 4.Propaganja: 2 pkt 5.Saus: 1 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 EEE... o.O ?? Jaklub tez mial 4 i jak zes to wydedukowal ze wygral kondrad? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dlaczego Jaklub ma 2 miejsce skoro ma tyle samo punktów co Konrad? :blink: Trochę to bez sensu. :P @UP: Hehe szybszy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pomyślałem, że było by niesprawiedliwe, ponieważ większe zainteresowanie było grą Konrada-GM. Jaklubem i jego grą z klaunem kotami mówiącymi " I Can has some cheezburger( :lol2: ) nie za bardzo się zainteresowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A czy znasz takie pojęcie jak "egzekwo", czy jakoś tak? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jaklub - 4 punkty; Konrad-GM - 4 punkty; Z tej o to punktacji można wywnioskować iż gra Jakluba miała dużo mniejsze zainteresowanie ponieważ dostała zaledwie 4 punkty, czyli dużo mniej niż gra Kanrada-GM, która zyskała punktów AŻ 4. Różnica punktów wynosi całe 0 punktów. Grela, padam na kolana z podziwu, ja bym tego nie zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmmm mogłeś już wziąć pod uwagę czas oddania pracy a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Po co czas oddania pracy :o wszystkie były w terminie. Konrad-GM oddał po Jaklubie ale widać, że się bardziej Konrada grą zainteresowali... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi