M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 kule rysowalem CALKOWICIE od zera. serio. zaraz dam juz piaty (!) kiosk... ta - dam!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dobrze, dobrze :D Popraw drzwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 dobra ten kiosk chyba lepszy nie będzie czekamy na innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A czasem na kuli nie użyłeś jakiegoś gotowego efektu światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 nie :D serio - zrobilem sobie palete odcieni z boku a potem zakraplacz i kola robilem ;P a potem rysowalem mlotek tak ze czerwone pixele zamienialem na szare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Przyczepię się - młotek na kuli źle się układa - powinien też być 'obły' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A skąd wiesz, że to kula :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 a nie jest?? :P mi sie wydaje ze dobre toto :P EDIT: niech ktos zrobi - tez chcem krytykowac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 a nie jest?? tongue2.gif mi sie wydaje ze dobre toto tongue2.gif Młotek jest płaski jak moja twarz... zaraz ci pokaże o co mi chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Przyczepię się - młotek na kuli źle się układa - powinien też być 'obły' Nie, tylko jest tak krzywy, że będąc na kuli wygląda płasko. :] Dajcie już sobie spokój z tym kioskiem, lepiej już raczej nie narysuje. (chociaż te drzwi naprawde wyglądają jak namalowane, po co dajesz im żółte obramowanie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Chodziło mi o takie coś - ale to co narysowałem to tylko szkic xD nie bierzcie tego na poważnie przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 macie :] a co do mlotka to mozna potraktowac ze jest zwrocony w strone nieba i np. sie kreci ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Lepiej żeby to było płaskie... Albo wogóle . Teraz wygląda lepiej. Ale ile to jest pracy? Kilka minut? :| Micanser licze na ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 BOGU DZIĘKOWAĆ - jedyna normlana praca , której nie trzeba poprawiać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 O! prosze to zamieścić na jakimś tramwaju!!! ostatecznie na wierzowcu ale wtedy trzeba by było powiększyc drabinke. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ! Na GMclanie będą porządne, czyste kibelki!!11 Tabliczki do wyboru :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zresztą, ten młotek jest bez sensu ułożony. Logiczniejsze by było, jakby był niżej. Wyobraźmy sobie realne miasto -> baner reklamowy zawieszony na wysokości ma być pod kątem w górę, żeby ptaki sobie go mogły tylko oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 baner reklamowy zawieszony na wysokości ma być pod kątem w górę, żeby ptaki sobie go mogły tylko oglądać? O to mi chodziło :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yoda mi sie ten kibel nie podoba! zaraz zrobie gmc toya! pozatym ten kibel ma zły kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ^^ Toi Toi rulez :D Jutro dolacze swoj domek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yoda mi sie ten kibel nie podoba! zaraz zrobie gmc toya i dam w edicie. Czepiasz się >;[ To jest porządny, staroświecki GMkibelek! pozatym ten kibel ma zły kąt. o fuck - paint mnie oszukał! Poprawiłem >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 chłopcy szykujcie się na mój super wypasiony(itd) blok xD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yoda, te drzwi sa troche male jak na taki duzy Toi Toi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Poprawiłem jeszcze dach: Arrrrggghh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 jak powiecie że to jest brzydko to.....nic wam nie mogę zrobić :P w png* ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Chyba formatu jpg. nie można dawać. Patrz jaki syf dookoła tego domku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 masz racje zraz wstawie Gifa albo PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Fajny , ale dalej sie zapominamy o rozmiarze siatki 12m .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A mój kibel? ;'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi