danielBGRJ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Myślę, że powinno być :D W każdym razie można poprawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 I jak mozesz - powiększ na 128x64. Ok : ustaliłem rozmiary jeden bok = 12m. Wszytkie boki w izometri są w skali 1:1. Czyli droga będzie na jednym 128x64. Oczywiscie rozmiar 'podstawowej' siatki wynosi 128x64 , i prosze sie tym kierować. Dziękuje ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 I jak mozesz - powiększ na 128x64. Ok : ustaliłem rozmiary jeden bok = 12m. Wszytkie boki w izometri są w skali 1:1. Czyli droga będzie na jednym 128x64. Oczywiscie rozmiar 'podstawowej' siatki wynosi 128x64 , i prosze sie tym kierować. Dziękuje ; p eee... co to oznacza? :P ale jastem ciemny >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Że jeden bok tej siatki ma odwzorowywać takie prawdziwe 12 metrów :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nawet fajny pomysl gratuluje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sądzę, że Firemark wolałby dostawać budynki od was niż gratulacje, bo poza Propaganją nikt nic nie zrobił :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sądzę, że Firemark wolałby dostawać budynki od was niż gratulacje, bo poza Propaganją nikt nic nie zrobił :P . Ale nie pasuje ten domek do miasta, bo wczoraj widzialem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmmm chyba se zaraz coś narysuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Widzę że nikt nie dał trawy, to ja zarzucę swoją :P Oraz odświeżę moją drogę. Fajnie łączy się z poprawianą wersją drogi przez Gnyska :) Idę spróbować narysować jakiś domek :P EDIT: No kil plax!!1 Zapomniałem o tym że ma być przeźroczysta :P A ta moja trawa i tak trochę lipna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Marrac : Trawe mam , dlatego nie prosiłem. Twoja strata Droga - Niezła , lepsza od marmota [ nie pokazywał na forum ] . zabije - przeźroczysty gif miał być, ale poradze sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @Gnysek: Też widziałem, że nie pasuje, ale to inna sprawa, że inni mogli by też dać coś od siebie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a może nie dają, bo czekają na to jak to ma wyglądać dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przecież wszystko jest podane. Siatka jest i wiadomo, że jeden bok siatki odpowiada dwunastu metrom. Na co jeszcze czekać :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mogę się mylić, ale według mnie moja droga jest lepsiejsza od drogi Marrac'a :P Aha, jak sie robi, żeby ten gif był przeźroczysty? -down---> Dlaczego nie pasuje? :blink: Jak już ma być Marrac'a to niech zlikwiduje te wygładzanie dookoła bo brzydko będzie wyglądać jak będzie razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Musisz miec program, mozna miec gimpa danielBGRJ - możliwe, ale nie pasuje. Tyle ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 co do przezroczystosci - polecam IrfanViewa :) super programik do obrobki plikow graficznych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @danielBGRJ A właśnie że nie :P Sam zobacz. Ładnie się prezentuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 moze autko? ;) robilem "na podstawie" ulicy Marraca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @UP: Zbyt kanciaste - dobra, wieczorem ujrzycie moją pracę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Fallor ma racje - zbyt kanciaste... W końcu powstanie ten budynek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zbyt kańciaste jak powiedzieli Firemark i Fallord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 i takie trochę jakby płaskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @Gnysek: Też widziałem, że nie pasuje, ale to inna sprawa, że inni mogli by też dać coś od siebie :P . puki co narazie nie ma nawet do czego pasować :) więc nawet jak by był supah-idealny to można by z nim iść tylko zrobic kupe najwyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 M@ti - Zbyt kanciaste i trochę płaskie..... Marrat - fajnie się prezentuje ulica :P Rzeczywiście sama ulica wyglądała jakoś tandetnie, a jak doszła do bruku to fajnie wygląda :P PS: Zaraz spróbuję dać jakieś autko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Aha, no i jeszcze jedna uwaga na temat supah-samochodu - Nie wiem gdzie jest tył a gdzie przód, fajne by było gdybyś powiedziało_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 :) teraz lepiej? :P EDIT: fallord, ty chyba slepy jestes? :huh: wiadomo ze przod to prawy dolny rog :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Teraz wygląda jak by był przejechany przez duży walec ;x Coś Ci to najlepiej nie idzie :P btw. dalej nie wiem gdzie przód a gdzie tył ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 zaraz mnie szlag jasny trafi :P zaraz dam nowe, WYZSZE :P EDIT: albo nie dam, niech ktos inny zrobi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Grela , masz u mnie minus. Ja sie nudze, 5 strona , a budynek tylko 1, jeszcze krzywy. Szczególnie jestem zdziwiony Huderlordem. Jeden z lepszych pixelartystów , a jeszcze nie widziałem żeby tutaj napisał. Czyli wszyscy gmcity przekreślili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 puki co narazie nie ma nawet do czego pasować :) więc nawet jak by był supah-idealny to można by z nim iść tylko zrobic kupe najwyżej... Nom bo tajemnicę robią z tego jak miasto wygląda... to i nikt nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi