Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam! Napisałem "dawno" przeglądarkę plików. Proszę o waszą opinie wykonania i bezpieczeństwa :). Jak ktoś będzie chciał mogę udostępnić kod. Do obsługi plików i folderów napisałem 2 klasy, uzyłem biblioteki GeSHi do kolorowania składni kodu. Pobieranie zrobiłem bezpieczne wystarczająco żeby nie można było określić położenia pliku na dysku. Link: LYNK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Całkiem fajne... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bardzo ładnie sie prezentuje :) http://host.kaflik.net/?download=ss.png GIT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Aż chyba własny troszkę rozszerzę. =D http://host.kaflik.net/?download=xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @up Ty mnie tu błędów nie wytykaj :). Tzn. ja na początku go napisałem byle jak, ale dodałem obsługe błedow a teraz jak przepisywałem niechciało mi się ;p. Jeszcze mogę to podpiąć pod mojego "frameworka" i uruchomić w tym obsluge modułów i pluginow :). @AP zobaczcie co dodałem na stronie głównej :P Zaraz błędy poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ty się nie tłumacz tylko popraw to. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jush robie proszem Pana. @Edit Już wszystkie błedy poprawione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Powiększ czcionkę przy przeglądaniu kodu, bo oczy męczysz niepotrzebnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Powiększ czcionkę przy przeglądaniu kodu, bo oczy męczysz niepotrzebnie :P .mi się właśnie taka podoba. przy dużej ilości kodu mała czcionka jest bardziej praktyczna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Taaa... ja już przepisuje kod aby było można tworzyć moduły/pluginy dodające obsługe do innych rozserzeń plików itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tyyy... A czemu << Wroc prowadzi do onetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 To jest Easter EGG ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi