Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Dobra, polećcie mi jakiś program do odzyskiwania danych, bo jutro kumpel wpada z dyskiem i muszę mu pomóc odzyskiwać nasze foty ze studniówki i parę takich z jego murzynami :P Chodzi o to żeby program był darmowy, nie musi być super skuteczny, bo z tego co wiem, to po prostu mi się partycja jakoś cudem ukryła i teoretycznie te pliki wcale nie są skasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gnysek, wiem, że jesteś administratorem, ale przecież jest temat od "polecania" programów! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=392 Przepraszam, że nie użyłem "report'a", ale kogo mam reportować? Admina? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 PC Inspector File Recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gnysek, wiem, że jesteś administratorem, ale przecież jest temat od "polecania" programów! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=392 Przepraszam, że nie użyłem "report'a", ale kogo mam reportować? Admina? :P Dobra, ja to potem sobie usunę :P A po prostu mi to potrzebne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jutro kumpel wpada z dyskiem i muszę mu pomóc odzyskiwać nasze foty ze studniówki i parę takich z jego murzynami :P Łaaał, twój kumpel ma własnych murzynów? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi