pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Chciałbym się dowiedziec czy z zapisanego np. auta 3D zrobionego w programie AC3D mogę dodac do mojej gry którą robie w game markerze. Odpiszcie bo nie wiem czy sie opłaca robic na darmo. Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A czy można wiedzieć w jakim formacie zapisuje model?? EDIT: Ok już wiem EDIT2: Musisz użyć marzipan'a aby exportnąć na kod GML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 albo zapisać model jako .obj, .md2, .man (i chyba jeszcze jakies .an8) i z zewnątrz wczytywać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 aha to jak zrobie tym programem co radziłeś to jakiego przycisku mam użyc do załadowania grafiki sprite czy czego bo jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Z modeli nie robi się rysunków... Ps. http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika_tr%C3%B3jwymiarowa or http://pl.wikipedia.org/wiki/Siatka_%28grafika_3D%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 aha a chciałem się spytac czy znacie jakies strony z darmowymi modelami 3D w formacje obj bo jak szukalem na google to znajdowalo sie tylko w formacie studio maxa . Proszę o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Przeciez ci napisali ze marzipanem przerobisz na .obj -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 tylko jak masz dużo tych modeli .obj to długo sie gra ładuje i przymula (przynajmniej z mych dowiadczeń tak wynika). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 aha dzięki będe ostrożny a znacie może w takim razie wogóle strony z samochodami 3D? Proszę o link a i jeszcze jak zrobic aby wrzucic do gry model chyba przez ten marzipan ale jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm...rchKey=free+car i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 game markerze Nie zebym sie czepial, ale to sie pisze Game Maker... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi