pegzi Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jak już mówiłem grafika nie jest moja ale mapping jest w 100% mój. Wszystkie mapy są wykonane przeze mnie. Grafika tyczy się też do Menu głownego i innych rzeczy i to jest w pelni moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ech... to tak jak ja robiłem wiele map do Unreal Tournament i teraz miałbym zaszaleć na forum, że zrobiłem grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie czepiaj sie Borek, ponaprawial bugi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pegzi Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Myślisz ze zrobienie takiej gry konczy się na mapkach i poprawieniu kilku bugów. Cały czas wprowadzam nowe opcje do gry. Statystyki kazdego przedmiotu, kazdego NPC, fabula, rozmowy z NPC, zaklecia, poty , wiele wiele innych. Kazda mapa musi tez pasowac do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Grafika ściągnięta z jakiegoś RPG Makera.. To nielegalne. Użyty silnik do gier online.. Co tu mówić.. Coś tam robiłeś.. Ale no ... Cóż.. Tak na prawdę to nie do końca twoja gra.. Sam przyznaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie, no super gra :D Serwer prawie nigdy nie stoi. (tzn. zawsze jak próbowałem to nie stał) Wzorowane na jakimś silniku (też się kiedyś bawiłem, ale całe szczęście, że tego nie wydałem) i to jeszcze z jakąś RPG Maker'ową grafiką. Szit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 "Cały czas wprowadzam nowe opcje do gry. Statystyki kazdego przedmiotu, kazdego NPC, fabula, rozmowy z NPC, zaklecia, poty , wiele wiele innych. Kazda mapa musi tez pasowac do siebie." yyy...to nie sa opcje tylko dodawanie nowych przdmiotow , npc'ow itd. do gry . Zaraz musze z kompa zlazic wiec z pameci powiem , ze np. takie rzeczy jak system dnia i nocy to nie Ty zrobiles , tlko jest specjalna opcja do wlaczenia tego w edytorze ( jak wiele innych opcji co podales jako Swoje ) ....... najlepiej idz z ta gra na jakies forum "emo online" a nie zawracasz wszystkim glowe tym szajsem ( to jest forum o GM przypominam ) . Sa wydajniejsze silniki oparte na VB , np. Vbgore online . Co nie zmienia faku ze 99% takich gier nie wychodzi , a wiekszosc to i tak gnioty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pegzi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Naucz się czytać. Po opcje postawiłem kropkę i to się nie tyczy przedmiotów itd. A dzien i noc jest w edytorze, owsze, ale trzeba właczyc samemu. W grze jest opcja auto dzień noc. Zacznijcie chodzic do szkoły i uczyc sie. A tak wogóle to już nie mam nerwów by za każdym razem odpowiadac komus bo źle przeczytał i ani nie sprawdził gry. PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO TEMATU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale trzeba właczyc samemu Wow :o Ja bym nie potrafil Zacznijcie chodzic do szkoły i uczyc sie A czy ty chodzisz/chodziles? PROSZĘ O USUNIĘCIE TEGO TEMATU !!! Mozesz go przeciez zamknac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi