Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Pojedynkują się: wszyscy Temat: to konkurs na klona catch the clown Zasady -można korzystać z znanego nam przykładu(musi być oryginalny, catch the clown) -każdy może przesłać jedną prace -prace nie na temat będą usuwane/nie zaliczane -klaun z przykładu jako hero wymagany xD -nie cwaniaczkujemy i nie oddajemy prac już zrobionych robimy nowe -format to exe Zakończenie: w poniedziałek(14 stycznia) o 15:00 Ocenia/ją: wszyscy Zaczynamy :) Treść skonsultowana z Marmotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Temat bez sensu gdyż każdy ctc wygląda tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zależy od wyobraźni autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 zarzuc ktos linkiem do tego przykladu, moj muzg dziala dzis jakos dziwnie, zrobil bym rewolucyjnego catch the clowna... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 http://www.gmclan.org/up993_4_qlown.html kill da kloqn. zrobione w 3 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Copoconaco: w folderze z GM masz pod nazwą Hit The Ball czy cuś w tego smaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 niewazne, juz znalazlem te zakazana morde clowna... oto: (TADAAAAApffrlubuerk...) "Bomb The Clown" https://gmclan.org/up3255_4_macabre.html klawisze 1-5 zmiana rodzaju bomb, jako ze napalm okazal sie za skuteczny za jego stosowanie nie otrzymuje sie punktow... space - zakonczenie rozgrywki i przejscie do tabeli wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Copoconacoo: twoja gra roxi teraz ogladam gre propy propa:niedopuszczam twojej gry bo nie ma w niej mordy klaun tak jak w oryginal catch the clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 dobra, to teraz ja! http://www.gmclan.org/up1592_4_catch.html :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 DAJ morde klauna i będzie lepiej przeciez pisalem: -klaun z przykładu jako hero wymagany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Przecie to jest klaun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ale nie z przykładu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No właśnie - za dużo narzucasz grela - jak można zrobić oryginalnego ctc , jak nawet sprity będą z przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Chodzi mi tylko o twarz klauna. A nie wszystkie sprity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 czyli klaun musi byc ten sam, i do tego musi sie tak samo odbijać? ej no bez jaj po co robić 2 identyczną grę. Do dupy z takim konkursem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 TZN. Musi być morda klaun odbijanie nie musi być wstaw tam morde klauna i efekty i będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Popieram słowa Propaganji. Nie mam zamiaru robić drugiej takiej samej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Boshesh, chodzi tu o klona, a wymaganie są m.i.n. że musi być morda klauna nie muszą być inne sprity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Morda klauna z zasobów GM, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Boshesh, chodzi tu o klona, a wymaganie są m.i.n. że musi być morda klauna nie muszą być inne sprity... w grze propaganji jest przeciez klaun :blink: powiedz mi, czy napisałeś jak ten clown ma wyglądać ? klaun z przykładu jako hero wymagany xD ..... :crying: jakiego przykładu ? ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Moglby ktos tu dac ta morde? Zrobilem gre ale bez mordy i jemu oczywiscie nie pasuje -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak, a reszta zależy od wyobraźni biorącego udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 i z krecacymi sie oczami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 https://gmclan.org/up832_4_katch.html NIE DLA LUDZI Z EPILEPSJĄ Gdyby mi sie nie nudzilo w ogole bym tego nie zrobil, przez 45 sekund lapiemy tych oszolomow a potem widzimy ile mamy punktow, nudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Też moge brać w tym udział??Jak ja wymyśliłem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie. Widziałeś, żeby ktoś, kto zakładał konkurs sam by w nim uczestniczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Redi! ...---'''---...---'''---ZNAJDŹ KLAUNA---'''---...---'''---... Gra polega na tym, by zlokalizować i kliknąć klauna. >>>>>>>>>>>> http://www.savefile.com/files/1314220 <<<<<<<<<<<< Uwaga. Nie dla tych, którzy mają padaczkę. Pojawiają się jakieś tam wulgaryzmy, krew też. ps. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 HAHAHAHAHAHAHA :lol2: :lol2: :lol2: Jak to zobaczyłem to poryczałem się ze śmiechu i zaczełem sie tarzac po podłodze :lol2: :lol2: :lol2: I CAN HAS CHEEZEBURGER?? :lol2: Praca napewno wygra sorki za offtop, ale mnie poprostu rozmieszylo do łez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Lol ? Gra Jakluba nie jest ani trochę zabawna - ciągle padają jakieś wyzwiska na gracza sry. jeżeli Ciebie bawi tekst "I CAN HAS CHEEZEBURGER??" to cos raczej z Toba nie tak ;x Tematyka - to raczej miał być typowy "Kacz de klałn" a nie chora psychicznie gierka z elementami Stepmanii - dla mnie pokazałeś swą "intelygencje", dla mnie 1/5.I to nie dla tego, że nie miałem humoru, wręcz przeciwnie - spadłem z krzesła po tym jak kolega pokazał mi filmik na Youtube, więc byłem w wyśmienitym humorze - ale to jakoś mnie nie bawi.kkthxbb btw. Mogłeś bardziej podkreślić to, że w grze występują mrygające światła - nawet osoba nie świadoma, że posiada epilepsje mogła nieźle nabawić się przy tej gierce - mnie osobiście zaczęła boleć głowa ;x Jak to zobaczyłem to poryczałem się ze śmiechu i zaczełem sie tarzac po podłodze Widać, Twój poziom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://www.speedyshare.com/591490172.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi