Matrixx Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A więc tak jestem młodym użytkownikiem i chciałbym czegoś nowego spróbować chodzi mi tutaj o programowanie stron internetowych. Nie wiem, co na początku wybrać czy HTML potem PHP czy HTML, XHTML czy inaczej proszę o odpowiedź. I od razu jakieś darmowe kursy tych języków lub programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 www.kurshtml.boo.pl - dobry kurs ;) A kursów php jest pełno w sieci ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A jak Ci się nie chcę, to CMS Extreme-Fusion ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A jak Ci się nie chcę, to CMS Extreme-Fusion ;) Nie polecam tego. A na początku przydało by się zacząć od HTML i dopiero jak już byś go dobrze opanował to dopiero na PHP. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Moim zdaniem najpierw naucz się HTML'a ... potem PHP , a dalej?... cóż, jak chcesz (sporo tego). @down: Ja używam 'Notatnika'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A jak Ci się nie chcę, to CMS Extreme-Fusion ;) STOP szablonom! STOP gotowcom!!! :P a tak serio: wejdz tu i sciagnij np. EdHtmla :) dobbry programik i obsluguje duza liczbe jezykow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Sorki za tego offtopa ale... stron WWW się nie programuje ;p EDIT: Strony się tworzy/projektuje... ale programować? O_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Konrad-GM, pieprzysz głupoty. Tak. Programować. PHP weź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 @Konrad: W HTML się nie programuje, ale za to się programuje PHP, ASP, JS i takie tam bzdety :]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czyli co najlepiej zacząć od HTML a potem PHP i dalej próbować czegoś innego np. XHTML?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 XHTML to HTML z zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi