Tsukuru Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Potrzebuje programiste,a do jakiej gry to tajemnica,ale musi byc dosc doswiadczony :) Jesli napisalem ten temat nie tu gdzie trzeba,prosze o przeniesienie... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 zalezy do jakiej gry, to sie inny bedzie nadawac, moze jednak napisz jaki to gatunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mmorpg,male problemy z takimi wiekszymi glownami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie zrobiłeś żadnej gry = nie zrobisz MMORPG. Doświadzczenia nie widać. To się nie uda na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie no ludzie ręce mi opadają... Panowie poszukuje pracownika, ale do jakiej pracy to jest tajemnica. Przecież to jest kompletnie bez sensu. Zastanawiam się tylko czy usunąć ten temat, czy dać ostrzeżenie... EDIT: Wymagane wykształcenie wyższe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wolalbym o zamkniecie tematu niz ostrzezenie,ps. zrobilem kach de klaun xD i inne podstawowe gowna xD i terasz kiedy jzu prawie koncze jedno mmo ktos mnei obraza tym ze chce poszukac programisty , bez obrazy ale to smieszne ;/ :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie wiem jakie moce mnie przetrzymują, ale niech ci będzie - zamknę temat tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi