Pablo-GM Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tytuł: Last Hero Gatunek: Strzelanka Opis: Chinczycy zaplanowali użyć bomby atomowej na USA.Agenci CIA dowiedzieli się o tym i nie mają zamiaru im na to pozwolić.Połowie agentów nie udało sie przeżyć.Zgineli w trakcie podróży do Chin.Przeżył tylko jeden agent, i on musi uratować USA przed zagładą. Download: https://gmclan.org/up2522_4_Last_Hero_v_0_50.html Rozmiar pliku: 3169KB Autorzy: Programowanie: copoconaco,ja Fabuła: ja Grafika: copoconaco Muzyka: http://www.findsounds.com/ Screeny: https://gmclan.org/uploader/2522/sc1.png https://gmclan.org/uploader/2522/sc2.png No tak to jest tylko demo, aby pokazać Wam ocb. w tej grze. Aha, gdy wciśniemy E przy minigun'ie możemy nim strzelać :) Pozdrawiam, Pablooo Edit to jest v. bez amunicji i hp ale to dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 mała korekta: ja tylko poprawilem błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ludzik za wolno chodzi i przyjemniej by się grało na full screenie... ;) a poza tym to spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 1. Rozgrywka powinna być bardziej dynamiczna. (zacznij od szybszego biegania) 2. Jakoś tak sterowanie hm...ten bohater powinien być bardziej animowany tak dziwnie na moje wygląda chodzenia na wszystkie strony i obracanie się obrazka. 3. Strzelać myślę jednak ,że można byłoby przytrzymując klawisz. Ale dodaj wtedy rozrzut. 4. I większe pole widzenia... To kilka uwag ale gierka zapowiada się dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Drzewa chyba zrobione za pomocą TreeGen'a ale pewien nie jestem. Według mnie ta gra zasługuje na 1 gwiazdkę, dlaczego ? Bo to sam silnik jest, w dodatku bardzo prosty. I chyba przerobiłeś pewien przykład AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 zdecydowanie za male pole widzenia. trzeba napiep[rzac na slepo tam skad lecą kule, przez co gdyby dalo sie umrzec to by bylo cięęężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Słabiuuutko, w zasadzie dostaniesz 2 za zabawe w GM'ie ;o btw.Twoja gra online zmienia z dnia na dzień nazwe ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie nazwe zmienilem z Silesia bo ludziom odbijalo, a to ciagle ta sama gra Dzis chyba zrobie jakis update Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hah, na razie nie ma czego oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mało tego jest, ale podstawowy zarys gry powstał ;d Do dzieła.. Grafika niezła.. Trzeba trochę poprawić samą grę i dodać więcej terenu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Heh narazie pracuje nad Sythia :) I nie mam czasu pracowac nad Last Hero :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Połowie agentów nie udało sie przeżyć.Zgineli w trakcie podróży do Chin.Przeżył tylko jeden agent, i on musi uratować USA przed zagładą. No widzę że to była wielka akcja... dwóch agentow... chyba za mało im płacą Ogolnie to gra przeciętna na 3 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi