fervi (Skovv) Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witajcie Mam Wingroze 2K i potrzebuje coś odpalić, które wymaga OpenGL, a zatem: Flightgear mimo to, że wykorzystuje OpenGL działał bez zarzutów, a Tibia jak włączam to mam Blue Death", czyli się wykracza. Ma to związek z sterownikiem ATI. I nie wiem, bo mogę zainstalować VMWare Server i Wingroze 2003 Server, ale mam słaby komputer i ojciec odradza takie rzeczy. (a to przecież tylko dla 1 aplikacji) Co mam zrobić? Ustawiam Tibię na DirectX 5.0, ale to taka grafika, że się płakać chce :crying: Tutaj macie ustawienia OpenGLw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ustawiam Tibię na DirectX 5.0, ale to taka grafika, że się płakać chce crying.gif Szczerze mówiąc, jak ustawisz w niej grafikę na OpenGL to nie zauważysz różnicy, od razu ci to mówię :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tak, ale TibiaTek Bot uruchamia automatycznie Tibię, a jak tibia się uruchamia to powstaje Blue Death i komp się resetuje, bo ona uruchamia się w OpenGL a nie directx 5 A tak pozatym, ładniejsza jest grafika i nie ma takich kropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dobra rada: Wyje* Tibie bo to gowno i zainstaluj sobie np. Silkroad Online albo innego MMORPG byle nie Tibie -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Się odezwał. <_< Zapamiętaj o gustach się nie dyskutuje. Lubi grać w Tibie to niech gra nikt mu nie zabrania. P.S.: Sorrka za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja mu tylko doradzilem bo na Tibii to taki syf ze szkoda gadac -.-' Nie grales to sie nie wypowiadaj o0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja mu tylko doradzilem bo na Tibii to taki syf ze szkoda gadac -.-' Nie grales to sie nie wypowiadaj o0. Tibia moze i dla Ciebie syf ale jak lubi grac , to przeciez jego sprawa Dla niego np. moze sie okazac silkroad syfem :P A po za tym on zalozyl temat nie po to aby sobie porozmawiac o mmo tylko potrzebuje On pomocy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie grales to sie nie wypowiadaj o0. Kto powiedział ,że nie grałem. -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dobra rada: Wyje* Tibie bo to gowno i zainstaluj sobie np. Silkroad Online albo innego MMORPG byle nie Tibie -.-' Jakby nie chciał grać w Tibię to by nie zakładał tematu. Proste. A ty nie graj w żadną grę online bo wszystkie są gówniane. W ogóle gry są gówniane. Nie graj wcale. Odejdź od kompa. Kompy też są gówniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wazne ze twoj nie jest -.-' tak wogole to chyba widzialem w tym temacie slowo "bot" hmmm Matt. EDIT: Dobra skonczmy to klotnie niech se chlopak gra w Tibiaki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wazne ze twoj nie jest -.-' tak wogole to chyba widzialem w tym temacie slowo "bot" hmmm bot toz to jest ulatwienie i dla niektorych byl/jest , nie wiem jak tam jest teraz , bardzo dobry sposob do zarobku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 .. Takie kropki to efekt światła, wyłączało go się chyba w opcjach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 @UP Takich kropek dostaje się tylko w DirectX 5 ;p w OpenGL nie spotkałem się z takimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ... Takie kropki to tylko w ERZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Fervi, nie gadaj, bo kiedyś grałem w tibie z directx5 i nie bylo kropek... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi