Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W tym przypadku to Ty jesteś żałosny. 1. Klikasz na górze forum link "Szukaj" 2. Wpisujesz "Podążanie za ekranem", "podążanie za viewem" lub np. "view_xview[0]" 3. Zaznaczasz "Szukaj tylko w tematach" 4. Klikasz szukaj 5. Przeglądasz po 10 tematów z każdej frazy, jaką ci podałem 6. Jeśli jesteś rozumny to po 5 tematach dojdziesz do wniosku, jak takie coś działa. Ale jestem łaskawy, masz wskazówkę. view_xview[0] = x ekranu (dokładniej viewa) view_yview[0] = y ekranu Więc pomyśl, jakby x i y tych itemków dostosowywał się do pozycji ekranu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To jest banalne i nie trzeba mi szukaj żeby to wiedzieć panie mądra głowa po szkodzie. Chce to dostosować do tego przykładu Yody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To jest banalneTak, ale skoro to jest takie banalne to czemu tego sobie nie zrobisz? Przykład Yody niemal niczym się nie różni od normalnego przykładu. Sprawdzałem. Jeśli być wiedział, jak to zrobić, to by to zadziałało na przykładzie Yody. I na ten post już nie odpisuj, bo się spam zrobił. Chociaż z drugiej strony tematu nie zakładaj, bo milion takich było... i pomyśleć, że Ty niby masz 17 lat...? Ktoś na tym forum miał ciekawą sygnaturkę "Dopóki nie skorzystałem z internetu [...]". Dalszej części, rzecz jasna, nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13747 Uszczęśliwiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tak i to bardzo. Dziękuję, tego właśnie szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi