kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tytuł: JetMizzy Gatunek: Zręcznościowa Opis: W grze chodzi przede wszystkim o zdobycie jak największych ilości punktów i dotarcie do największego poziomu. Aby to zrobić musimy zbierać fragmenty drzwi i puszczać je w wyznaczone miejsce (musisz często podlecieć nad znakiem, aby je upuścić). W grze jest internetowa lista najlepszych wyników "Top 15" oraz dołączony edytor poziomów. Miłej zabawy i wielu punktów! :) Download: https://gmclan.org/up739_3_jetmizzy.html Rozmiar pliku: 2565 KB Autorzy: Programowanie: Kryniak Fabuła: Kryniak Grafika: Kryniak Muzyka: Z pewnych źródeł W menu "Autorzy" znajduje się pełna lista autorów. Screeny: https://gmclan.org/up739_6_jetmizzy_1.html https://gmclan.org/up739_6_jetmizzy_2.html https://gmclan.org/up739_6_jetmizzy_3.html https://gmclan.org/up739_6_jetmizzy_4.html Szczęśliwego Nowego Roku życzy Kryniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 AaaAaAAAaa za trudne, te kolczatki za szybko biegaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miła dla oka grafika, dobra fabuła, dobre wykonanie ogółem PIĄTECZKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No fajne :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bardzo miła i potulna gra =) A tak na serio: dobrze by było gdybyś zrobił poziomy trudności, ja nie jestem zbyt dobry w takie gierki, i nie mogłem przejść nawet do trzeciej rundy :P Grafika: 5/5 - ładnie Muzyka: 5/5 - również :D Grywalność: 4/5 popraw to, co napisałem a górze, a będzie 5 :) 5+5+4=14/3=5-=5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie mogę dać poziomów trudności, ponieważ w Top 15 byłyby mieszane wyniki z różnych poziomów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ładna grafika, dobrane dźwięki, dobry pomysł - 5 :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Heh, jako jedyny (narazie) doszedłem do 3 poziomu i jestem na 2 miejscu w Top 15 :D Narazie daję 4.5. Te kolczatki jak zmieniają kierunek, to tak "przeskakują". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Taka mała podpowiedź: Można 'zabijać' ryby i bociany "gwiazdkami" (czyli jeżeli odpalasz plecak odrzutowy i masz pod sobą przeciwnika to go zabijesz :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie mogę dać poziomów trudności, ponieważ w Top 15 byłyby mieszane wyniki z różnych poziomów. A nie można by zrobić Top 15 do każdego poziomu trudności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie chce mi się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Daje niestety 4, bo gra jest za trudna, ogolem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No to trzeba umieć grać, ja na przykład zdobyłem 15052. Myślę, że trzeba wczuć się w klimat :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A wiesz, co najbardziej utrudnia w tej grze? Te rybki <_< Czy by to aby nie przesada? Ja se stoje, stoje, a tu kurde wysadza mnie w powietrze przez rybke-odrzutowiec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No to jak tankujesz to tak stukaj (nie przytrzymuj) w klawisz odpalania. To będzie gwarancja, że żadna rybcia Ci się nie wciśnie gdzieś ;). EDIT: Może się wymienimy poziomami? :P @down: No wiesz... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no wiesz, kazdy autor gry sam wie najlepiej jak w nia grac, jakie sztuczki stosowac zeby wygrac. Na dodatek zwykle spedza mase czasu na testach, przez co traci czesciowo zdolnosc oceny poziomu trudnosci po takim treningu. grafika wali po oczach i ten przegiety poziom trudnosci gdzies tak 3/5 gwiazdki, nie doszedlem dosc daleko by ocenic calosc a ciagle giniecie na pierwszej planszy monotonne jest Spowolnij nieco moby zeby najwiekrza ciamajda mogla dojac do 3 etapu minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Poprawiłem, żeby lista Top 15 przy długich nickach nie rozwalała się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 fajne, zarąbiście przyjemna graficzka, ale trudne jak cholera. Ja bym wyzerował liste w necie i bardzo, bardzo obnizyl poziom trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dobra, zrobiłem tak jak mówiłeś. Wyzerowałem Top 15, spowolniłem pojawianie się przeciwników, kolczatki wolniej spadają, bociany wolniej latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 @kryniak: To zrób mnożnik punktów :) Tworzysz zmienną difficulty = ileśtam i po przegranej i wygranej dajesz kod score *= difficulty+1. Dzięki temu będzie niektórym łatwiej. Napisałem difficulty+1, bo gdyby ktoś ustawił sobie na bardzo łatwy, to miałby 0 punktów. Trzeba by było jeszcze tylko dać u przeciwników szybkosc = difficulty+1. Wiesz o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 jedno pytanko: gdzie mozna znlezc te latwiejsza wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Fajna gra z ładną grafiką i muzyką ale tak trudna ,że się po prostu nie da grać. Ale masz ode mnie 4/5. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 jedno pytanko: gdzie mozna znlezc te latwiejsza wersję? Przecież zamieniłem wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 wierz mi, nie widac ani nie czuc zadnej roznicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 hihihi Kryniak. No co? 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 I tak jesteście dobrzy. Ja tylko raz wyszedłem poza 1 level. Przydałoby się GML room_speed/=2;. Noi wogule takie trudne no. 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Fajna gierka, podoba mi się Kryniakowa grafika :) 5/5 Sorka za offtopic Kryniak jakiego silnika online highscore użyłeś??Mógłbyś na pw zarzucić linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Pisałem skrypt PHP, który wyświetla listę i dodaje nowych graczy, dodałem tabelę do bazy danych, a w grze to RM_HTTP i GMSock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Grafika - 3/5 Muzyka - 2/5 Grywalność - 2/5 Ocena główna - 2/5 @down Chcesz 5 gwiazdek za taką grę? Nawet Magi ma tylko 4 gwiazdki. @Grela To było kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Żartujesz, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi