LolikZabijaka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Siema mam pytanko robie platformówkę i nie wiem jak zrobic zeby ludek skakal zmienial sie w sprita skoczka i zeby po nacisnieciu strzalki w lewo w locie ludek nie zmienial sie w sprita idacego w lewo tylko lecial w lewo bez zmiany sprita za pomoc z gory :P dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Poszukaj na forum bo już mi się nie chce odpowiadać na to samo pytanie 1000 razy. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ta Tylko Co Wpisać Ledwo Mi Sie Udało Opisać Ten Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 GML if(place_free(x,y+1)) { sprite_index=sprJesliLeci; } else { sprite_index=sprJesliStoi; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi