zalu Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam panów :P mam dokuczliwy problem mam titlesa i gdy chcę go ustawić w roomie to się nie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 a ustawiles zeby object byl visible? jesli nie to zaznacz kwadracik w object "visible" lub w create daj visible = true; Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @Matt jemu chodzi o titleseta a nie o object Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 awww sorka nie doczytalem sie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Titleset, czyli zestaw ekranów tytułowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 przy edycji roomów w prawym górnym rogu masz taką lupkę.. rozwiń ją i zaznacz show tiles.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi