LolikZabijaka Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Siema Mam Takie Pytanko Robie Strzelanke z widokiem od góry i che zrobić żeby mój bohater mógł strzelać na 4 strony bo umiem zrobić (bo znam tylko 1 kod) tylko w jedną strone jak to zrobić na niezarejestrowanej wersji GM ?? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 On Nie ma sie ruszać jak w gta tylko skokowo zmieniac poze z jednej strony na drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 i=instance_create(x,y,objNaboj) i.direction=direction; i.speed=5 Może pokaż kod ruchu gracza? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 kurcze mnie daja za ostrzeżenia nie wiadomo za co, a tu za taki temat nic :crying: masz poczytej se wszystko jest tu w podstawach !!!PRZECZYTAĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi