Mif@ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tworzone za pomocą oC + PS. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że to nie jest to rysunek kalkowany.. nic z tych rzeczy. Powstawał za pomocą myszki (Dajcie tablet plxx). Oceniajcie : http://img263.imageshack.us/img263/493/nachomikatj9.jpg Zaznaczam również, że to chyba mój pierwszy tego typu rysunek.. więc nie oczekujcie zbyt wiele, pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Trzeba było do galerii -.-' . Praca nie jest zła, trochę kanciasta i w niektórych miejscach razi w oczy krzywa postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dziękuję za opinię :). Te kanciaste elementy w dużej mierze są spowodowane, jak już w pierwszym poście zaznaczyłem - brakiem tabletu, myszką o wiele trudniej wszystko wygładzić. Chociaż z drugiej strony .. jeszcze trochę praktyki i może da rade .. ;).. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Szczególnie to lewe ramie jakieś skręcone... a usta ma jak by kogoś chciała zabić ;p ale sam bym takiej nie narysował 3.5/5 bo nie jest takie złe jak na pierwszy rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Co do ramienia zgadzam się. Ogólnie uważam rysunek za nie skończony, miałem jeszcze wprowadzić zmiany, ale troszku mi się już nie chce :P.. cały tors jest do bani.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Podoba mi się. :D Takie to lekko surrealistyczne. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mine ma jakby obgryzała wargi :) I tak mi sie podoba jak na autora amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi