PsichiX Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam. Chciałbym byście ocenili grafike z mojego nowego projektu ktory tworzę od kilku dni (niebawem demko) i byscie powiedzieli jak sie podoba taki styl (teksturki wziete z serii Tomb Raidera, jak widac na screenie 2). Screeny: Screen1 Screen2 Screen3 Screen4 Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ladne menu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 fajna grafika :} gdyby można było oceniać było by 5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Menu ładne, ale czy mógłbyś przybliżyć co z tego będzie? np. screeny z gry :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ozesz Ty , ale wypas grafa . Co to za gra bedzie ze tak spytam i kiedy bedzie jakies demko ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 na moje oko: Online i chyba RPG, albo RPG Arena... Co do screenów: Tytuł napisany w tym dziwnym języku jest bardziej po lewo. Wyśrodkuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 bo to po grecku jest napisane. Więc język normalny :P A grafa super. świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Edit Tomoex.... Witam. Chciałbym byście ocenili grafike z mojego nowego projektu (słowa psichixa)więc po co jeżeli by można było oceniać ? Grafika dobra, ale pytanie gra tez bedzie na bazie tomb raidera też ? Bo jeśli tak to nie zbyt chce mi sie w to grać ... ;p chyba ze to bedzie jakieś super rpg,arena ,mugen...lub mmorpg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Bardzo ładne, ale trzeba popracować nad okienkami - te czarne nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Poza tym, to co jest pomiędzy tymi czarnymi okienkami na ostatnim screenie, te przyciski czy co to jest, powinno być równo rozstawione, tak, żeby ostatni prawym końcem był na równi z prawym końcem tamtych okienek, w tej samej linii. Chyba wiesz o co mi chodzi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi