Moldis Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja nie wiem czy w ogóle coś dostane :( Ostatnio bieda się rozpanoszyła.. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ($.$) a warna za bzdurny post chcesz? :} kamrat EDIT: No co napisalem co dostane ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja nie wiem czy w ogóle coś dostane :( Ostatnio bieda się rozpanoszyła.. ;[A tam, spójrz na to z innej strony. 90% ogólnej populacji człowieka w ogóle nie ma internetu, więc ciesz się z tego co masz. U mnie także nie zawsze było dostatnio. http://www.miniature-earth.com/me_english.htm Wiele osób chętnie by się zamieniło z tobą miejscami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Teraz powinniśmy już pisać co dostaliśmy (przynajmniej ja już mam po Wigilii). No to tak: szachy, książka (lepiej brzmi księga) pt. "Księga Faktów" (może się kiedyś przyda), 3 czekolady, karta-doładowanie do Orange za 25zł i 150zł w banknotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja mam Wigilię o 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja ciucha dostanę, bo sam powiedziałem, że mogą mi na odczepnego kupić sweter i sam go w sklepie wybrałem. ;) Nothing more (no pewnie jeszcze jakiś kosmetyk, strzelam, że woda kolońska, bo właśnie mi się skończyła oraz słodycze). W sumie to wiem co chętnie bym dostał, jakąś fajną panią mikołajową w wieku 25-35 lat dla niegrzecznego ranmusia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Oto co dostałem: Assasin's Creed (Xbox popsuty, gra poczeka na półce :/), drugi tom trylogii "Opowieści rodu Otori" (polecam), film "Harry Potter i Zakon Feniksa", słodycze i kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostalem jednak ksiazke "Programowanie Gier. Kompendium" i 1 tom "Perelki Programowania Gier" i "Fizyka dla programistow gier"(to mi rodzice kupili ;P) nooo to ide sie "troszke" zaglebic w te marnie przetlumaczone wyczyny ;P thx, Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 O! Ja właśnie planuję zakupić tę ostatnią pozycję, o fizyce. Zacznij może od niej i streść mi czy dobra. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 W sumie duzo tego nie ma ;P ale rozpracowanie troszke mi zajmie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 -Kalendarz "Drzewa 2008" -Wyrzutnie rakiet (takich fajerwerków :P) -Nowe Przygody Mikołajka® 2 -2 czekolady -2 batoniki The End. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :D przygody mikołajka RULEZ!! ale jak Ci się podoba to twój gust,nie?? ja tam mam nie lepiej :P MP4(ch(x)owy głośnik,nawet jak się do ucha przybliży to prawie nic nie słychać ;/) 90zł :) iii na konieć gość specjalny....LATARKA!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nic, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja dostałem Wiedźmina xd Tylko że nie pójdzie mi na kompie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Poproś mikołaja o nowy komputer na następny rok. I po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie dawno miałem urodziny i uzbierałem na dysk twardy 160 GB(Rodzice dołożyli mi 49,99 zł) i dostałem pod choinke ;p no a tak to jeszcze pamięc ram 1GB :] i od wujka gre medieval 2 : total war ;p no i oczywiscie slodycze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nic, jak zwykle.Robimy ściepę gmclanową na prezent dla tymona, to może mu się odwidzi odejście. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostałem: pendrive 2gb puzzle słodycze ;] Robimy ściepę gmclanową na prezent dla tymona, to może mu się odwidzi odejście. smile2.gif kupmy mu jojo xD albo dajmy mu całą uzbieraną kasę... to będzie dobry prezent! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Imieniny: NFS: MW(ORIGINAL) Nowe przygody Mikołajka Tofifi Wigilia: Sims 2 Merci ;) Snikers Tofifi poraz drugi I pozostałe tam słodycze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Robimy ściepę gmclanową na prezent dla tymona, to może mu się odwidzi odejście. smile2.gif Ranmus - wiesz, po przeczytaniu posta Tymona na to samo wpadłem :D Poproś mikołaja o nowy komputer na następny rok. I po problemie. No, chyba trza będzie ;P mieniny: NFS: MW(ORIGINAL) Nowe przygody Mikołajka Tofifi Lol? Dostajesz prezenty osobno za imieniny? :D Heh też tak chcę xd Ja też dziś mam imieniny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 -kasa -płytki DVD -gatki ^^ -portfel -sznurówki do glanów [AVE SEJTEN] -pseudotenis -encyklopedia lotnictwa -przewodnik po starożytnych cywilizacjach -słodycze of korz =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dostałem przykład Catch the Clown. Huraaa z tego powodu jutro daje nową grę na GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czyżby Adam :]?? Yoda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czyżby Adam emot11.gif?? Yoda?? Nie inaczej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja nic nie dostalem pod choinką... :P Tylko w tamtym roku od kuzyna EDIT: no i ja tez dostalem, ale tylko z okazji imienin :( dostalem mortyra ( Bleee!!!111ONE!!! Staruch :( ) no i slodycze :P matka dobrze wie co robi... przepadam za bionicle :P no i czekoladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 @Yoda: Mistrz modelarstwa Nie dostałeś jakiegoś czołgu albo statku do składania?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 mp4 2 gb :D, 5 dych i sloooodycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Aha i od babci mam na imieniny 25 zł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie dostałeś jakiegoś czołgu albo statku do składania?? smile2.gif Nie, niedawno sam se kupiłem ;3 poza tym ostatnio mniej sklejam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :D przygody mikołajka RULEZ! Przyjemnie się czyta :) Nic, jak zwykle. Nie chcę być nie miły, ale coś Tymon długo nie odchodzisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi