Pablo-GM Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam Powie mi ktos na jakiej stronie najlepiej zrobic sobie strone cos ala strona z Almory? Bo ja szukam i widze ok1 ale to na forum sie tylko nadaje chyba ... A musze zrobic do mojej gry Fallen Angel. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Na jakiej stronie postawić stronę? :o Znajdź se hosting i wpakuj tam jakiś skrypt, ew. zrób swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 yoyo.pl ale beda reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Strony nie robi się jak bloga na Onecie, czy forum na fora.pl x/ Sam musisz sobie wgrać pliki na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zobacze na yoyo.pl ale watpie ze cos wyskrobie bo na php sie nie znam czy moge liczyc na czyjas pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 tak, przeciągasz pliki z kompa na serwer, odpalasz swoją stronę w necie, instalujesz, usuwasz katalog instalacji, voila! tak działa większość cmsów czy gotowych for. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Na YoYo.pl: Wystarczy wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ok dzieki wam wszystkim Snake jakie oprogramowanie polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 I tak wszystkie to ( c)hłam i/lub masówa :) (no, są wyjątki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Snake jakie oprogramowanie polecasz? Ja polecam robionego własno ręcznie CMS'a - uwierz(dobrze napisałem ? ;o) mi,nikt tego za Ciebie nie zrobi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Snake jakie oprogramowanie polecasz? Żadne z tych które można wybrać na yoyo.pl. Ale jeśli chcesz mieć strone a'la Almora Central w parę sekund to weź PHP-Nuke lub jPortal (od razu mówię że żadnego z nich nie testowałem). Albo ściągasz silnik PHP-Fusion i: przeciągasz pliki z kompa na serwer, odpalasz swoją stronę w necie, instalujesz, usuwasz katalog instalacji, voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja zawsze korzystałem z jPortala, ale podobno jest bardzo dziurawy, a do tego nie rozwijany. Ale widziałem zbiór poprawek tworzonych przez jakiegoś gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Grudnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Joomla i tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Joomla i tyle w tym temacie. pffff, jak ja nie lubię Joomli - jest tak nieintuicyjna, że szok... napchane wszystkiego, gorzej jak w bajaderce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi