Misiek999 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam. Zrobiłem dzisiaj jakiś bit do gry typu RPG. Nie jestem specjalistą w takiej muzyce (pierwszy kawałek takiego typu ), ale myślę że nie jest tak źle. Na menu chyba by pasowało :D weźmie ktoś ? https://gmclan.org/up2321_8_RPG_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ta dzisiejsza perkusja nieco psuje klimat i całość trochę brzmi jak ujadanie fałszujących płaczek na pogrzebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 nom to przez ten jeden dzwiek :P ale tak mialo byc, moge to wywalic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Fajny kawałek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi