Solmis Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tytuł: Eric's winter story Gatunek: hmmm... Przygodówka? Może odrobina cRPG, hack n' slasha Opis: Pewnego dnia smok o imieniu Sopx, opuszcza swą jaskinię... Leci do zapopmnianej wioski i porywa przechodzącego Toma... Jego podopieczny: Eric, odrabiając lekcje przypomina sobie, że jego wujek nie wraca... Dowiaduje się, że został porwany przez legendarnego smoka. Eric porzuca codzienność i wyrusza na wyprawę, podczas której przeżyje różne przygody... Gdy już dojdzie do jaskini Sopxa, będzie musiał się z nim zmierzyć. ;] Download: hm... Link online (yoyogames): http://www.yoyogames.com/games/show/20151 Link do pobrania: http://www.yoyogames.com/games/launch/20151 Rozmiar pliku: 3 MB Autorzy: Programowanie: Solmis Fabuła: Solmis Grafika: Solmis Muzyka: muzyka z www.grsites.com i RPG Makera XP Screeny: SCREEN || SCREEN || SCREEN Notka: Jeśli możecie dajcie mi jakąś ocenkę na http://www.yoyogames.com/games/show/20151 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Grafika mnie odrazila, dam 2 gwiazdki i zycze powodzenia w konkursie, oj przyda sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 No wiesz... Nie każdy jest grafikiem... Co do oceny: Sprawa gustu Co do konkursu: I tak nie uczestniczę by wygrać, tylko tak z nudów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 To dobrze, nie masz szans wygrać ; p Przeszedłem to całe, grafika jest jakby specjalnie taka by doprowadzić do obłędu tych z komisji xD Gra ma tyle bugów, choćby ten z skakaniem ponad góry wchodzeniem pod ziemie, zmianą broni, blokowaniem się mobów czy tym że smoka zabiłem w 1sek... Nudne, Brzydkie, Bleeee 1+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 O kilku wiem, ale reszta nie wiem o co ci chodzi... Ale doradzę ci jedno: kup słownik ortograficzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 W ta gra nie mozna grac, odrazajace bugi :boxed: a ten bałwan to tragedia :D natepnym razem bardziej sie postaraj, nie chodzi mi o grafike (nie kazdy jest malarzem ) ale o grywalnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @up: no... ktoś normalnie mówi... Wiem, że nie jest to za dobre, ale mam dużo pracy z innym projektem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja nie bylem na tyle wytrwaly zeby dojsc do smoka: 1 zablokowalem sie na stosie drewna na samym poczatku 2 zawislem w powietrzu po wejsciu na gore (potem okazalo sie ze trzeba podskoczyc) 3 wypadlem poza pierwsza gore i poza plansze 4 spadlem z gory poza plansze po przejsciu przez most z pajakami pozatym ta gra powinna sie nazywac "przygody slepego sztywniaka", niewiem jak dalej ale ciagle machanie kijem przed soba wyglada komicznie i pozwala przebic sie przez wszystko. grafika w sumie moze byc , chociaz balwan moglby wygladac naturalniej. nalezalo by spedzic troche czasu nad usuwaniem bledow i poprawa "przyjaznosci" dla uzytkownika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Lol, nie moglem pokonać ostatniego bossa - czemu? Bo władowałem w niego 8319 pocisków naraz i wtedy nastał taki lag, ze nie chciało mi się czekać godzinę aż wybuchną wszystkie pociski ^P^ Gra ma na siłę wydłużaną rozgrywkę, chodzi o te powtarzające się levele. Przed ostatnią jaskinią było pełno takich samych leveli z kulami :C Z angielskim też u Ciebie cienko, mogłeś się przynajmniej z kimś skonsultować zanim dałeś to na konkurs. PS: A Lord Andre nie popełnił żadnego błędu ortograficznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Lol, już miałem pisać żeby mi wskazał choć jeden błąd, kiedyż to zobaczyłem przypis do postu FlaczeQ'a xD A poza tym skoro ty tam widzisz błędy to może jednak sam sobie zakup słownik, co ty na to? xD (Jedynie, jako że mam starą klawiaturę, niekiedy "nie wciskają się klawisze".) Co tu dużo mówić Solmis... Ta gra nie jest warta wypisywanych tu postów, ot co... @Woock On napisał ortograficznych.. A ja wytłumaczyłem czemu mi się zdarza zjeść literkę w tym poście ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie przeszedlem tego stosu drewna na samym poczatku :/ 4 razy pod rzad sie zablokowalem i zrezygnowalem z gry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Gra ma tyle bugów, choćby ten z skakaniem ponad góry wchodzeniem pod zimie Żadnego? Okej, a teraz wracajcie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @Lord Andre: Co w cale nie oznacza, że popełniłeś pełno błędów interpunkcyjnych i składniowych ;D @Sirluki: Bo w ten stos musisz sieknąć kijem/kulką =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gra ma kilka bugów , grafika taka sobie . dam 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Kilka bugów,grafa niedopracowana. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bugi ? To ja tego nie ściągam ,żeby dyzka nie zapchać :sp_ike: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi