fervi (Skovv) Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Weźcie dajcie sobie spokój To gościa pierwsza gra, moja pierwsza gra to byl adventure przerobiony z patyczakiem, miał 2 lvl i aby przejść z 1 lvl do 2 trzeba było nacisnąć lpp na znak ;d nie znałem kolizji ;p Dam 3/5 Grafika ty? Może niektóre, ściana i podłoga z GM ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pujos Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Po pierwsze literówka w nazwie tematu, chyba że twoja gra jest SUER. Po drugie bugi. Grafika częściowo z GM'a. Ogólnie nie powala ;/ Dam 3/5 z racji, że pierwsza, ale chyba lepiej trochę bardziej się przyłożyć przed uploadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Dziekuje wszystkim wam bardzo za wasze pomocne uwagi ale dlaczegotak sie przyczepiliscie do tych bugow. ludzie przeciez one sa spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ludzie przeciez one sa spoko Bugi są 'spoko'? :o Nie, najlepiej żeby ich poprostu wogóle nie było, wtedy będzie 'spoko' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 on pewnie nawet nie wie co to są bugi a gra (o ile można ją tak nazwać) nadawała by się do programu "zrobiłem głupią grę i myślę że jest zaje**sta" 1/5 (bo nie można wstawić zero) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Powiem tak, pomysł ciekawy ale z wykonaniem gorzej. Dam 2/5 na zachętę PS. W Wolfenstein 3d jest taka muzyka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Tak, jest. Nie pamiętam w którym poziomie, ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dobra gra to bym nie powiedział, grafika z GM'a po części. Przydało by się, aby wróg też strzelał, stoi bezbronny a ma broń. jest to moja pierwsza gra To jest Twoja druga gra zapomniałeś, o swojej grze "Snake"? W 3 godziny zrobiłeś? Ciekawe...w trzy godziny ja lepszą bym zrobił. Grafika: 2/5 Muzyka: 3/5 Grywalność: 1/5 Ogólnie: 2 gwiazdki PS. I popracuj nad swoją ortografią, bo jest fatalna :/ Edit: O kurde, ten temat taki stary? Nawet nie popatrzyłem ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 o swojej grze "Snake"? Bass! Nie Snake, a Wąż Superowy! :D Jego "pierwsza graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 fajny pomysl , wykonanie jak na 1 raz nie najgorsze wec 3/5 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Po uja odświeżasz tematy powiedz mi? <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi