warcrawt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Tytuł:Kalkulator Gatunek:program Opis:Zwykły program obliczający. Wzorwany na Kalkulatorze w Windows xp. Może nie ma wielu funkcji ale jest łatwy w obsłudze. Steruje się myszką. Aby wpisać pierwszą wartość kliknij na pasek nad miejscem wartości czyli na paskiem gdzie pisze 0. Aby usunąć wartość kliknij backspace. Reszta jest prosta. Download:Kalkulator Rozmiar pliku: 995 KB Autorzy: Programowanie: Warcrawt Fabuła: Warcrawt Grafika: Warcrawt Muzyka: Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Trochę żałosny ten kalkulator. Po pierwsze: po co trzy okienka do wpisywania liczb? Pomyśl trochę i wystarczy tylko jedno. Drugie: mało funkcji ( nawet przecinka (kropki) nie ma (sic!)) Liczby wychodzą poza zakres. Można wyliczać jeszcze dużo. 2/5 Aha jaka tam fabuła jest w tym kalkulatorze? Ty wiesz co piszesz? [edit] Czy mi się wydaje czy sam wpakowałeś 5/5 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ha i jeszcze se 5 gwizdek dał wygwizdać go za mierny programik ;p (tak szczerze to ja w gm też słaby jetem) edit: Beznadziejne ta ja potrafię coś takiego wyskrobać tylko sumuje mnoży odejmuję zmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 dokładnie. nie przydatne Nie wygodne mogles zostawic ten programik dla siebie.... po co komu slaby kalkulator skoro jest lepszy wbudowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Rozmiar pliku: 995 KB T_T 10 minut zabawy w C# z Windows.Forms i mamy o wiele lepszy i bardziej funkcjonalny kalkulator, nie ważący więcej niż 20 kb. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 niewygodne, brzydkie, gorsze od windowsowego. na dodatek niechlujstwo: http://img259.imageshack.us/img259/5192/syfjl7.png 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 bezużyteczne nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dno i bąbelki. A "00" czy nawet "00000000000000000" w kalkulatorze to już tragedia. Czekamy na wersję 10.0 Ocena 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ej jestem początkującym i to dla mnie było trudne co wy odemnie chcecie ? żebym nowego windowsa stwożył czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ej jestem początkującym i to dla mnie było trudne co wy odemnie chcecie ? żebym nowego windowsa stwożył czy co? Jak coś to "stworzył" Windows'a nie oczekujemy, już jeden taki syf nam MS stworzył ^^ Jak robisz to rób dobrze, albo wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ej jestem początkującym i to dla mnie było trudne co wy odemnie chcecie ? żebym nowego windowsa stwożył czy co? Nie! Chcemy żebyś nie wrzucał byle czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ej jestem początkującym i to dla mnie było trudne co wy odemnie chcecie ? żebym nowego windowsa stwożył czy co? porób jakąś prostą gre a nie kalkulator który tyle waży i jest do niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ej jestem początkującym i to dla mnie było trudne co wy odemnie chcecie ? żebym nowego windowsa stwożył czy co?zrób coś porządnego, najlepiej jakąś grę, bo w końcu nazwa Game Maker sama wskazuje na tworzenie gier, a nie dennych programików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Takie coś to ja potrafię w c++ zrobić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 szajs, jak nic... 1/24237047280427380427082734063092613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Powtarzam - game maker nie służy do robienia takich małych programów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi