KoRn Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam all, mam problem... Nie wiem jak zainstalować PHP-Fusion. Macie screena: I co w te pola wpisać? Pomożecie mi? Proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wrzuć do któregoś tam folderu pliki językowe, bo z tego co widać, wypierniczyłeś je, i nie widzisz tekstu. chyba B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no wiesz, po lewej stronie powinno pisać co w nie wpisać. zgaduję że 1. host bazy danych (domyslnie localhost) 2. user bazy danych 3. hasło bazy danych 4. nazwa bazy danych 5. prefix tabel w bazie danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wrzuć do któregoś tam folderu pliki językowe, bo z tego co widać, wypierniczyłeś je, i nie widzisz tekstu. chyba B) A no, serio B) A co wpisać w te "fusion_"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zostawić lub wpisać byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 tabele (czy co tam) w bazie danych będą się zaczynały od prefixu, który tam podasz. możesz zostawić fusion_ lub wpisać co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 THX ^^ A sorki, że pytam, ale co dać w nazwę bazy danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wpisz nazwę swojej bazy danych np. 1M4L4M3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 I haslo a po zaintalowaniu usuń plik config.php i setup.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 lol odezwał się spec... config.php nie.. sam setup.php lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 config.php poto żeby się zabezpieczyć w razie włamania...Snake mi doradzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 config.php poto żeby się zabezpieczyć w razie włamania...Snake mi doradzał... No, ciekawe skąd będzie pobierał dane do zalogowania w MySql'u ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 config.php poto żeby się zabezpieczyć w razie włamania...Snake mi doradzał... A sprawdzałeś w ogóle rezultaty skasowania tego pliku? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi